-

Känner mig sjukt ledsen...
My, förlåt orkade verkligen inte extraträna....

Surprise

Okej, jag usäktar, fast det har inte hänt något, vill inte komma med massa tråkiga saker (a)
Söndag- Mina bröder kommer och hälsar på.
Måndag- Skola igen... Sjukt jobbig träning
Tisdag- Redovisning om sitt eget partiprogram, sjukt pinsamt! Och att varenda människa pratade medans gjorde saken så mycket bättre haha. Idag får jag även månadspengen! Tjoho! I need money :)
Jag och tjejerna fixade tjejmiddag till Camilla, haha satt lappar runt centrum så hon fick gå runt, Sen tog vi en halsduk och täckte hennes ögon och tog bussen till Emelie. Där dom hade gjort tacos och tårta! :D Vi tänkte spela spel men nä vi gick till Solfagraskolan och lekte. Hah! Blev lite bilder, men har inga, tyvärr :D men vilken surprise det blev för Camilla, hihi kuligt^^
Imorgon blir det tom tits med skolan yeah! Har ännu inte kommit på vad jag ska ta med mig för mat, men det fixar sig säkert :D
Nu ska jag kolla one missed call! :D

KM09

Japp då var det klart med KM09! :) har kört två 4 matcher. 3 dubblar och en singel ^^ Och sen så har jag lekt paparazzi hela dagen. My sa att det typ blev 150 bilder :D Men fick inga av henne idag. Kan ju kortfatta allt. GRATTIS TINA PÅ FÖDELSEDAGEN! Kompisen min fyller 14 :) Spela singel mot henne och vann, man får guld om man vinner en match, tråkigt....Och dubbeln var ju lite oseriöst och dåligt spelat så äh.. Bästa kommentaren idag av Simon och Jonas.
Jonas missar bollen.
J-Fan Simon. Du är så jävla stor så att du täcker bollen!
S-Jaha oj, förlåt.
hahah, dom människorna är så sköna :D blir inga bilder idag, som my kan inte skicka dom till mig, men kopiera en bild på mig själv från FB höhö (A)

Basic Love

Japps, nu har jag oxå sett den, och jag håller verkligen inte med Sofie. Filmen var sorglig, men hoppade runt över massa saker i hela storyn.Blev lite halvtråkig efter ett tag...  Jag som älskar kärleksfilmer tyckte den var dålig... Sofie-onigirii-tönt vad är det för filmer du kollar på :O<3<3
Lite om dagen.. Skola, kom försent igen *suck*.. Har säkert kommit försent 5 gånger på fredagar den här terminen. faaaaan! Åkte till skäris med J&J , köpte en blå skön mjukis som ska användas till badminton. Slipper jacka och har munkisen till träningen istället ^^ Nagellack, det har jag inte köpt på åratal! Lite presenter och shit.
Måste nog sova nu.. ska upp 6.30 bara för att anpassa busserna *suck*

Rekommenderas ej hah (A)

långdistanslöpning

Camilla fyller år idag, så måste ju säga GRATTIS SÖTIS!
Dagen började toppen! Sovmorgon och träffa härligt folk på väg till skolan :) Och så förstörs humöret av HaschEva som hon kallas för , Camilla fråga om jag kan kasta pennvässaren till henne, då gör jag det. Så säger hon till mig, vafan! Aja, hon är ju helt knäckt ,spelar ingen roll.
Hade världens trevligaste träning oxå! Långdistanslöpning med fina ord. Vi sprang från badmintonhallen till Slagstasjön (?) och tillbaka. Egentligen är det inte en sååååå lång sträcka men alla jobbiga uppförsbackar. Balle.. hahah favoritord (a). Hade håll och ville spy, fick ont i huvudet när vi hade sprungit klart. Fast sånt brukar gå över när man spelar lite ^^ Hade en dålig träningsdag med :( allt blir så fel när man inte kan prestera sitt bästa :/ Hoppas det går över till lördag då det blir KM.
Ändå om jag inte kommer möta direkt världens grymmaste människor. Blir ju dubbel med syster mot seniorer och så, ska bli jävligt roligt :D.
Imorgon dras det till Skhlm med syskonen, någon som vill åka med ;) hahah
Sov sött :)

-

Hm. Dålig uppdatering, håller med ;) haha orkar inte göra ett skit... Livet rullar på som det ska :)
Haha fick värsta mongorycket igår ! Bager går vänster om mig och Manfred höger om mig, Bager sparkar mig på vänstra benet, då slår jag Manfred i magen med högra handen HAHA , Fattar inte hur jag lyckas xD Manfred ba; Aj Fanny C, är du helt dum i huvudet eller :)
Hade en dålig träningsdag igår oxå :(:(
Aja pallar inte skriva mer (A) btw , datorn fuckar hela tiden :(

Saknar!

Give it a name!

Saturday! Börjar med vanliga kinesiska, fick ta hem min present av Sofie idag haha, består av två gulliga lådor, godis och ett gossedjur :D haha Sofie har faktiskt gjort den själv !


Hihi, mitt gossedjur ser lite cp på bilden men den är mycke finare in real! Har inte kommit på något namn än, so give it a name! :) (Lapyan~ inga kommentarer om WallE eller Dino ! :D) Man kanske inte ser vad Sofie har klottrat på lådan , men hon har taggat lite folk haha.
Var i restaurangen idag, pappa hade gjort lite mat till mig,bror och syster. Seriöst, pappa är bästa kocken jag vet i hela världen! Fick glass oxå, det är sällan! Hehe tar aldrig bra bilder på mat xD

Det var lite kyligt idag? :(



Brownie m. glass

Älskar Boom Boom Ba! Skrattar ihjäl mig xD det är underhållning ! Haha *reklam* Så jävla efter (a)
Idag har jag vart i stan med syster min, inget speciellt med dagen. Eller jo , vi dissekera , (jag vet inte hur det stavas xD) ko öga :D hahah Har aldrig varit rädd eller blivit äcklad av sånt, så det gick bra :)


Mumsig brownie med glass som jag dela med syster :)
Den ser lite äcklig ut, men den är god! Förlåt att jag tog bilden när vi ätit upp halva men så blir det ibland haha :D

tandställning!?

Usch hatar att gå till tandläkarn.. Allt var väl bra men kunde typ få tandställning nu, men inte för 3 år sen.. asså fattar itne vad dessa tandläkare tänker med. Men vill inte ha tandställning, för det första måste jag dra ut 4 tänder, HALLÅ!? 4 TÄNDER!? jaa, och det är kanske inte gratis. Skulle åka tillbaka dit på hösten. Får se om jag har ändrat mig då.
Juste, fortsätter hålla mitt rekord med noll hål i tänderna , yeaah !

-

Efter skolan så drog Camilla, Emma , Sandra , Cessan och jag till Huddinge c, har inte varit där med kompisar på länge. För det är så tråååååååkigt där i vanliga fall, men det var kul som vi lalla runt :D Roligast var ju typ att Camilla hade ont i huvudet och typ ville inte gå in i affärerna , istället satt hon där ute och sms xD Haha hon såg fett ensam ut :)
Gick typ när ingen märkte, eller de ignonerade mig typ, så ja, men jag skulle på utvecklingssamtal. Tycker det är fett tråkigt och det känns som jag får höra samma sak varje gång... Aja , det gick bra iallafall, hahah min mamma har lovat mig att om jag lyckas få MVG i alla ämnen förutom bild och syslöjd så skulle hon betala för en weekendresa :) haha inte för att jag tror att jag kommer få det , men man kan alltid  försöka (A)
Och så har min söta,underbara, snälla, gulliga syster gjort så att datorn har fått virus ! woho säger jag bara. Och vem får äran att fixa det? Jag såklart! Yay. Fuck not. Men det var inget riktigt allvarligt , blir bara så irreterad när jag inte kan få göra min läxa i lugn och ro ...  Hahah hur lust och lägga upp en riktigt pinsam bild på henne , men hon kommer bara lacka av och sen typ säga massa skit ... xD Lägger upp den här istället ..

.

-

Suck... Så hade skolan börjat igen..

Oh wonderful bracelets

Kollade nyss på febb.blogg.se och gissa vad jag hitta? Armbandet som var med i My lucky star! Förlåt men är seriöst beroed av den serien :)


Den vänstra finns på cocoo.se, och den högra hittade jag på någons blogg xD
Fast egentligen vill jag nog mest ha det armbandet här under :)


My lucky star~

Ojoj riktigt ouppdaterad :) Men har inte orkat skriva.. som jag inte har gjort så mycket. Förutom badminton hahah.
Tränade både på onsdag och torsdag, man blir hur taggad som helst av att träna dubbel med grupp 4 hah! Nu är det bara några dagar kvar av påsklovet och har inget planerat, orkar inte fråga folk om de är lediga, för det känns som det är alltid jag som frågar så nu har jag bestämt mig att vara osocial och tillbringa min tid med familjen istället. Antagligen kommer jag inte skriva försen om några dagar för jag tänker inte skriva hur min dag varit när jag bara är hemma :)
Som jag är hemma så nördar jag med My lucky star, den är bara för bäst! Rekommenderar den starkt !



Ska nog skriva om min present som jag fick av Sofie för några dagar sen :) hon blev nog lite "ledsen" , fick en såndär halv barnslig fast gullig låda som innehöll en rosa gossedjur som hon har gjort själv, och hon har även broderat ordet vänskap på svansen! :D Och det fanns en till låda  fast mindre med godis, hon vet att jag typ gillar godis hehe (A) Har den inte hemma för jag orkade inte ta med mig den hem som den var lite tung ^^
Tycker även att alla ska kolla hennes header som är übersnygg ;)

presentpresentpresent

Igår så vårpromenera jag, sofie,jenny och lappis från solna till kimama.
Eller egentligen skulle Jenny inte med men det blev så, bara roligare när det är fler :)





Fick en spargris av Carmen och en "bajsbrun" munkis och ett par shorts av Jonathan :D yay!



vårresa~

Wiiih äntligen hemma igen :) Har verkligen saknat sthlm, för ljusnefors är som en öken täckt med skog och snö. Man blir sjukt trött av att tävlings resa. Spendera ca 17 timmar i en badmintonhall på två dagar. Hah, slå det ! Förlora på kvartsfinalen på singel, men jag spela mitt bästa så kan ju inte göra mer som hon var ju bättre än mig...
Det värsta var ju bilresan dit, vi var 12 personer om jag inte kommer ihåg fel, delade i två bilar , 8 i den ena och 4 i den andra. I min bil hade vi typ 2,5 kilo godis, 2 liter läsk och festis, 3 små påsar läsk. Bilresan tog kanske 3.5 timmar.  Fatta hur trötta vi var när vi skulle äta, och det blev ju inte bättre när vi var framme till camping stället... Fick dela rum med Joakim och Jenny.. Fungerade väl , var ju inte så mycket skratt och skoj som vi träffar varandra typ hela tiden? Men värst var ju att My, Amanda och Patrik skulle dela stuga.. Ingen av dom var morgon människor direkt hahah..
Vi skulle vakna 5.30 för att kunna packa, borsta tänderna och gå till den stora stugan och äta frukost.  Sen kom vi inte hem försen vid midnatt, hela min kropp längtade efter att få sova. Men det var några som hade köpt cola och chips för att fika. Skulle ju vara lite taskigt av mig och några till att inte komma. På söndagen var vi tvugna att vakna 7. På något magiskt sätt så vaknar jag verkligen till. Om jag skulle till skolan skulle jag nog bara ligga kvar hehe. Jag skulle inte spela , men kolla på när andra spelade. My vann silver på både singel och dubbel, GRATTIS ! :) Blev donken efter sen åka hem 3,5 timme igen woho! Patrik tog en bild på alla som sov, trevligt. Måste ha sett hel mupp ut. Fick åka buss hem med min skittunga väska , och jag är inte klen, väskan var tung.
Visst låter det som en rolig vårresa hahah. Märkte att det blev myvket text fast orkar inte skriva bättre än så här hööhö


Nattpromenad till stora stugan, bakom kamreran är ju såklart jag.
Ingen gruppbild som Erik Ahlgren har den .

Hudiksvall

Japp , då var det bestämt, ingen hong kong eller usa på sommarn :( gamla tråkiga sverige för min del.... Och som nästan alla ska utomlands så kommer jag ju inte ha så kul, alla på lägret ska ju typ iväg.. fanfanfan

Imorgon dras det till Hudiksvall med kära botkyrka laget. Blir min sista resa med dom så det ska bli kuligt ^_^ Har redan packat en onödigt stor väska med onödigt mycket ! Något som är vanligt enligt mig ! Hahaha :) Så kommer inte skriva imorgon, lördag, och vi får så hur det blir på måndag, hoppas på fina bilder! :D Skicka gärna sms och ring gärna under bilresan, den kommer vara ...lång yeah ! Har chips, festis och ett kilo godis ;)


Hudiks' 08
(ser helt knäpp ut)
+ min mobil är lite trasig, skit...





RSS 2.0