jag ska dansa fastän hjärtat brister


så himlans soet



Fuck you. Fuck you. Fuck you. HAHA DÖR.

 


"then I saw the mother of line."

1. Hipster 2. Den officiella Mao-posen

Hoppar bland människor som står bara någon centimeter från en.  Underbaraste kompisarna blandat med främlingar. Försöker nynna, skrika och sjunga med. Allt blir till mummel men ändå fylls man av en festivalstämma som antagligen kommer ta över hela sommarn!

"Hej vill du bli min bästis? Så kan vi dela alla mina hemligheter"


HEY HEY HEY!
Igår (iförrgår, beroende på om man anser att det är torsdag eller fredag) var jag poetry slam mellan KG, Bromma och Thorilds med Sofaya och Alicia. GRYMT INSPIRERANDE. Ska börja skriva, mycket. Suger på det, men kanske kan höja mitt VG i svenska. Kanske?
Den dagen jag slutar ta egobilder där jag ser i princip likadan ut, den dagen, kommer jag kasta min kamera... typ.
Fick veta att en ny tjej skulle börja i klassen. Hype. Skulle liksom vara kul att ha en ny kompis i gänget. Hursomhelst, så ändrade hon sig och nu är klassen lite besviken. Vi som hade så höga förväntningar för morgondagen då hon skulle besöka oss. Bnar hade ju till och med tänkt och dejta med henne om hon var snygg.

- Om hon är ful, då får ni tjejer henne. Om hon är snygg, då är hon med oss killar.
- Så... du tycker att alla tjejer i klassen är fula?
" tystnaden som uppstår när Bnar säger något som kan misstolkas"

Favoritstället i hela världen

I måndags var det för första gången i mitt liv jag skolkade en hel dag från skolan med riktiga lektioner. Latheten tog över. Försov mig.. rejält. Sa till mamipapi att jag började sent, sa hejdå, gick till mitt place. Låg på bänken och lyssna på musik. Som ett litet drägg. Det bästa var ju att folk som gick förbi med sina hundar log mot mig jättesnällt och får mig känna att det är okej att skolka. Tog lite bilder, gick hem och la mig i soffan. Känns faktiskt lite tragiskt att jag inte kommer ha såna dagar på sommarlovet. "Ligga-hemma-och-bara-kolla-på-tv-dagar-för-att-det-är-sommarlov". Så får väl ha lite fler nu innan sommarlov.

Nu har jag skrivit saker som är helt osammanhängande. Och istället för att ha ett inlägg för varje sak så har jag lagt allt i ett. Till och med bilderna är helt random. Dom passar inte ens ihop. Men jag överlever. För idag är det torsdag/fredag. Snart helg. Andas ut och lev. För imorgon/idag bär det mot Gröna Lund och lyssna på Säkert. OCH PÅ LÖRDAG BLIR DET KANSKE VERONICA(!!!!!!!!). Godnatt.

aftershock



UH sorglig film. Kollade den vid ett-tiden igårnatt. Slutet var sorgligt. Dödligt sorgligt. Så sorgligt att jag grät. Gillar snyftisar. Gillar att gråta till bra filmer. Det är väl sån jag är.

fekke fekke spåra spåra

Kollar igenom mina msnkonversationer. Synd att jag bytte mail april förra året. För skulle nog vara lite roligare och se msnkonversationer som jag hade helt glömt bort. Hihi men den här var lite soet. HHAHAHHAHA FYFAN VAD MINNEN! JA, VI HAR JU HUNNIT SUPA, FESTA O SPÅRA SEN FÖRRA ÅRET!
WHO'S THE PARTYGIRL NOW HUH?!
HAHA PUSSPUSSPUSS

hoppet växtes upp för att sen raseras

Bild tagen för 2 månader minus två dagar sen! Känns som det var tusen år tillbaka och ger mig en ordentlig "gamla goda tiden"-känslor.  Men Skinny Love av Birdy i bakgrunden blir man lite "åååååh saknar :((((". Typ ledsen av sig. Apropå Skinny Love. DET ÄR EN GRYMT VACKER LÅT! Gillar både med Birdy och Bon Iver, fast Birdy väcker lite mer känslor. Låten är så vacker att jag kan gråta!
Lyssna och dö lite.



Who will love you? who will fight?
And who will fall, far behind?


where did your smile go?


Började plugga EFTER middagen, dvs vid nio-tiden. Ja, det tog ett tag innan jag kom igång... Hursomhaver, nu har jag hunnit plugga matte och kemi. (#SCORE) Ekologi-projektet kan slänga sig i väggen. Vettefan vad jag håller på med.. Imorgon ska jag plugga så seriöst att huvudet spricker och dör dagen innan matte b nationella (#SCORE)

Ska börja rensa bilder på datorn. Hittar bajsmånga, bokstavlinge B A J S M Å N G A, egobilder och massa annat fult. Orkar inte det är så många fula egobilder! Varför har jag ens dom kvar?! Whatever, nu ska jag sova med kemiboken.. tihi.

seg segare fanny

Håller på att fixa mitt HK-album... igen. Det går sakta men säkert framåt! Måste bli klar med den! FÖR JAG HAR FOTAT EN HEEEL RULLE MED MIN ANALOGA KAMERA! Tror att flera bilder är helt förstörda som jag råkade öppna locket på tuben i fredags, menmen ser verkligen framemot att se vad jag har tagit på dom senaste tre månaderna hih.

Just nu ligger jag 8/1-2010 i mitt fotoalbum. PIZZA FTW!

.. om exakt EN månad är jag HK igen!

"du är så slumpmässig"


Det här inlägget skulle egentligen komma upp på fredagen, med text o allt. Nu kom det inte upp av någon konstig anledning. Hursomhelst. Seg segare segast. Orkar inte plugga, städa, äta. Vill bara sova. BUÄH!

får jag ens ha kvar dig som min vän?

Istället för att plugga har jag kollat igenom de inläggen jag skrivit det senaste halvåret. Ja, på frituden hände väl lite saker då o då.  Nu är det som att det hände saker hela tider. Känns som det är så mycket saker jag vill hinna med på en alldeles för kort tid. Vet inte vad jag gillar mest, men livet leker... o det är väl  det enda som spelar roll.


I helgen spenderade jag för första gången på ett land. OM det var kul. och OM vi kommer åka dit igen.

Random tant - Oj jag trodde ni skulle åka långt när ni köpte så mycket mat!
"
Nej vi har köpt fem fulla matkassor för tusen spänn bara för att campa utanför coop,"Okej, nej så dryg är jag inte. Men vi hade verkligen sjukt mycket mat, godis och väskor.

Har även firat min pappa och lite halvt min lillebror. Åt middagen på balkongen för första gången i år och körde teppanyaki för full rulle. Kändes som det var sommarlov och det största bekymmret man hade var att man inte skulle ha något att göra dagen efter. Hursomhaver det var trevligt. Har just nu söndagsångest, även om det är måndag... Skjuter upp allt och ändå hinner jag allt med ganska bra margnal. Något riktigt dåligt behöver hända så jag rycker upp mig. Ett IG skulle säkert hjälpa... kanske engelska a nationella...

RSS 2.0