lyckoruset som man bara kan få av ...

att shoppa och bli bjuden på subway av världens soetaste bror! Jag och bror letade efter en vinterjacka till honom. Förstår mig inte alls på hans klädstil, ändå gick det bra. Hursomhelst, vi var hungriga, och jag är fattig. Tänkte skita i lunchen. MEN jag har ju som sagt världens soetaste bror! Han bjöd på subway, med hans allra första lön! Blev så glad. Jag bjöd ju aldrig honom när jag fick min första lön. Ska nog köpa chokadbollar som tack!

Förövrigt, så går det verkligen d å l i g t att spara pengar till sommarn. Tragiskt. Fredagen var det lunch&fika, lördagen var det halsduk&tröja, idag var det ett par sneakers! Fan... och kan ju berätta att massa pengar kommer gå åt till massa annat. Vill inte åka till HK fattig. Vill shoppa shoppa shoppa fika fika fika!
Idag är det sista dagen av första månaden av 2011. Riktigt jävla ¤%&#¤%&%¤ skitstart! Men nu ska det bli bra :) Skrev ju på årssammanfattningen att 2011 skulle bli galet mycket bättre än 2010!

Jag är inte ledsen....

skulle nog vara den fetaste lögnen jag skulle kunna dra nu. I tre veckor har jag som ett särbarn mått dåligt, gråtit, varit ledsen för en person som egentligen inte gillade mig. Som en fisk, som ett cp, som ett mongo. Så jävla ovärt. Finner inga ord. Att jag lyckades få mitt liv kretsa runt en person, och nu ska jag som människor säger- " göra som det var innan, då allt var normalt". Vad är normalt? Kommer inte ens ihåg hur det var då. Hur det var att inte alltid ha mobilen på sig, hur det var att inte fnittra över ett sms, hur det var att inte sitta uppe med msn. Ensamhet... det är det jag känner. Även om alla underbara vänner finns där. Ledsen i ögat. Kanske var det bara jag som drömde för mycket. Hur fin allt skulle vara. Glömt bort verkligenheten. Ja, antagligen var det så...
Jag är fan så ledsen, samtidigt som jag har haft ett leende på läpparna. Måste verkligen tacka dom underbara klasskamraterna för stadsvandringen, lunchen och fiket idag! Ni får mig bli så glad, oavsett vad jag bär på för skit! Naturreservatet på våning fyra
I love people who can make me laugh, when I don’t even want to smile. When I just want to cry.
Det är minusgrader ute och jag går ut med min nya vårjacka. Som är bland de få saker som lyser upp min mer än gråa vardag. Just nu, i denna minut, är jag osårbar. Kyla kan slänga sig i väggen, jag har min jacka, min halsduk och rosa vantar, som jag alltid ville låna ut till dig.
Samlar på mig citat från min omgivning. Skriver ner det. Petar citaten på bilden. Funderar om det är värt att visa det fula jag åstadkommit. Funderar om du fattar hur jävla ledsen jag är...

I always have this fear that one day you are going to discover that I’m not as great as you once thought I was.


orkar inte blogga pus

我卻其實屬於 極度容易受傷的女人

chocken som uppstår i klassen när man inte får göra engelskatestet...

IDAG har jag skrattat och gråtit rejält mycket. Häftiga humörsvängningar hehe. Kanske på grund av att jag sover såå gryymt mycket? Eller så är det för att allt är skit just nu. Jag hatar hur allt har blivit... jag hatar DIG!%&/&RE¤%&/&R¤%& FML

Shit, jag försöker tagga till lite inför talet imorgon. För jag vet att det kommer kännas så jävla bra efter!

blir man utmanad så blir man...


Januari - halva månaden i Hong kong, och andra halvan i Sverige. Har lite svårt att förstå det var ett år sedan jag var i Hk. Fotade typ VARJE dag och jag saknar det. Satt och vikte stjärnor varje dag, och jag saknar det med! Gymnasiejakt och sushi var viktigt det med! NYA GLASÖGON!


Februari SUBWAY OCH SKRÄCKIS. Förklarar allt. Så sjukt mys! Världens underbaraste Sofie fyllde år! Min och Lapyans lilla överraskning för henne var ju fin haha! Hur vi lyckades ta Akalla-tåget, istället för Hjulsta-tåget!

Mars Min månad hihi! Firade det lite smått med familj och vänner, mer än så behövdes det inte. Subway-sjukan var fortfarande där. En typisk lördag var, kinesiska, subway, lalla på stan. Vi körde ju även Hongkongmissy sakerna, haha eller vad jag ska kalla det.
Pst MY! Haha bilden på Fredrik sitter bra där!:)


April Hudiksvall och vårpromenad. Finns inget annat jag kan hitta bland mina bilder. Årliga Hudiksvallresan och man blir lika fucked up efter varje resa. Haha my BILDEN PÅ DIG! :) Vårpromenaden tog jag med Sofie efter vi hade ätit subway hihi, igen. Vi gick från centralen till Karlberg. Det var lagom varmt och jag gillade att ta bilder på mina skor!


Maj Näst sista terminen i Kvarnberga och det är nästan sommar. Älskar alla min bilder på blommor och träd!! :') Fick även chansen att ha på mig kläderna Grace och Anny gjorde till sina projektarbeten. Omg, vad människorna kunde göra fina kläder!

Juni Skolavslutning och krök på sundby gård. Happy three friends lämnar Sverige och jag blir ensam kvar.. som vanligt. Wille kommer till Sthlm. Massa små kineser hemma hos mig, mys! hihi.


Juli Firade Vivians födelsedag mitt ute i öknen och blev några kinesvänner rikare :') Vi spelade mahjong, kort, wii, pallade jordgubbar! Jag och Carmen klättrade uppför någon skidbacke och tog bilder på Sthlm. Klippte mitt cplånga hår! Vilket varade i typ en månad...
Åkte även till Bulgarien i en vecka med familjen. Just då kände resan inte så särskilt bra... men nu när jag tänker tillbaka så var det faktiskt ganska mys... För liksom... Hur många gånger till kommer jag resa med mina päron?


Augusti Månaden med dödlig bildbrist. Har bara 50 bilder ifrån augusti... Hursomhelst... Jenny och Jonathan fyller år, kaka och grill som vanligt! Börjar på Mikael Elias Teoretiska. HEJ GYMNASIEELEV!


September Börjar lära känna mina nya klasskamrater riktigt bra. Och vi kör en fransk dag hemms hos Elin. Randiga kläder, baguett till lunch, fransk film, äppelkaka, pizza, gick hem till Elins kompis, aa det blev inte så franskt. Men vi hade kul!
Första gången Happy three friends kommer hem till mig. Vi fotar galet, tills vi märkte att vi hade massa myggbett och hade en hel armé av myggor bakom oss haha!

Oktober Happy Threee friends åt galet mycket sushi! 3 helger! Haha och det blev galet många bilder! 16/10,finner inga ord! Insparkfest och mycket fika med finaste klasskamraterna! Oj vad perngarna bara försvann...

November Vivian och Carmen sov över! Vi tog massa fula bilder och var glada över hur simpelt livet var! Annys överraskning med glass och presenter! Hur otroligt kär jag blev! Ja, november var sjukt fin!


December Första terminen avklarad! Tiden går fort när man har kul :') Julklappar hit och dit! Men jag fick så fina saker tillbaka!♥ Oförglömligt datum , 9/12! En månad idag! Inte för att det känns som det men, aja! Haha!
Julafton och nyår var nice!

Slutsats! 2010 var ett så himla fint år! Så många saker jag kommer sakna! Fast tänker göra mitt 2011 så mycket bättre! Kommer bli så KUUUUUUUL!

Åh nu blev inlägget verkligen långt men det var kul och kolla igenom alla bilder. Typ bara bilder på våran lilla kinesgrupp Happy Three Friends men whatever!

I miss you, december




Blandade bilder från nyår! Bättre sent än aldrig. Min faster vill att jag ska lägga upp bilderna på facebook så att
alla släktingar i hk skulle se hur vi firade. Så dum som jag är, sa jag okej. Såklart har jag inte heller gjort det än. Dum tjej....
Det blev sjukt många bilder på fyverkerierna, men inga blev riktigt bra! Kan bero på att jag inte hade några vantar på mig och höll drickan i ena handen... MEn SUCK, Skitkul! Jag ha 200 bilder, och 30 av dom är ok. Mys.

Nu är det bara en vecka kvar tills skolan börjar!!! Galet! Har redan börjat lite med plugget! Försökte plugga matte innan Kini kom, och jag fastnade på g-frågorna... Och har inte heller tränat på svenskatalet som jag hade lovat mig själv. Dagarna går åt att äta, sova, spela WoW, spela Mega Jump, spela Fruit Ninja, kolla drama, sitta uppe till klockan 3.

i'm the happiest man alive! ALIIIIIIIIVE!!

... sa min granne när han fick lite mat av min pappa och kollade på fyverkerier.



RSS 2.0