more of lördag...

Blev inget bloggande som jag sa, har köttat läxor (:
Måste även tillägga att Elins katt är fin! Speciellt ögonen!

äkta nv1b anda

En häftig del 2 kommer imorgon! Superb dag!

bad apple

Gillar dansen och musien jätttte mycket, vet inte varför! Kanske sett dansen sjätte gången och lyssnat tio gånger!
Helt sjuuukt! Och hennes kjol! Vill ha! ! !


happy moon festival!


Har bokstavligen brist på bilder :( För jag har aldrig tid att sitta och ta bilder :( Hinner bara spela restaurant city och kolla på koizora. Bilden är snattad från Elin, vi hade en riktigt tråkig franska lektion och jag kan påstå att jag inte alls lär mig mycket. Eller så är jag bara allmänt grym.
Har inte mycket att komma med, dessutom så händer det väl inte mycket heller nu? Jo! Alla dessa bilder med handen där det står "Vi tycker olika!". Politik är så uttjatad, och det ska hållas på ännu ett tag. Omval eller inte omval? SD eller inte SD? Demonstrera eller inte demonstrera? Mycket nu på slutet. Häftigt med tjejen som var 17 och lyckades få till en demonstration på 10 000 pers :)
Kan även tillägga att jag har fastnat i gamla vanor. Sover återigen bara 6 timmar om dagen :) Har jag riktigt otur blir det också 5 ibland. Vet inte vart all mina hyperaktiva energi kommer ifrån!? Men, nu måååste jag göra franskan, för matten orkar jag inte göra!

På lördag blir det ett super inlägg! När jag och mina fina klasskamrater kommer ha fransk dag haha, låter lite töntigt. Fast det kommer bli kul! :)

dear friends

Var "sjuk" igår, inget farligt, men ändå. Så nu ligger jag efter på min planering... "Planering". Men jag är klar med kemin och naturvetenskapen :) Har inte mycket att komma med. Sitter och kollar på fim med syster, Dear Friends, film från 2007. Japansk ungdomsfilm. Lagom bra för att jag håller mig koncentrerad!

alive and creep

Härlig dag! Fredag, efterlängtad fredag! Bortsett från alla "oviktiga" läxor så är det så jävla najs! Klasskamrater som är bäst och sedan happy three friends! Med godis, glass, läsk och hyrfilmer! Ett litet trevligt restaurangbesök som avslutning för dagen!
Lapyan kom även in på ämnet att Sofie är snart 18! WOW! Så Lapyan och jag ska göra en riktigt dunderfest för Sofie... hemma hos henne hahahahahhah!




svar på tal...

Nej såklart jag itne kommer skita i den här bloggen för att jag, elin och sofia fick en snilleblixt och började med en ny blogg :)

Och.. det är Donghae från f.d Super Junior, dock ser han lite lik Nickchun (Härlig stavning)! Smått irriterande.

Försöker göra kemiläxan, den är så tråk att det inte går, samtidigt som jag har en biologi, svenska, naturvetenskap, franska och musik läxa att tänka på. Superb. Fighting. Ganbatte.


Kör på en till bild på honom (:

hejhallå!


hejhallå kolla på våran splitternya bloggisch!
http://fannyelinsofia.blogg.se/

sl är ... #%Q&//!?

Kom försent idag igen... pga av sl! Inställda tåg hit och dit. För någon minut kändes det som att jag hade kommit till Asien igen, då man bokstavligen trängde in sig i tåget ... stackars lilla mig som inte hitta någon plats för mig :( Som tur var att jag hittade Julia, och fick ökat sällskap av någon jonnyboy och tonyboy. Och imorgon tänker jag åka EXTRA tidigt till skolan för att.... jag glömde ta hem svenskan... fail....


Vill vill vill köpa sommarklänningar....


koizora

Har fått höra blandade åsikter om filmen, men den var grym.
Bästa på länge!
Diggar jennys kommentar!

Jag : *sob sob*
Jenny: Jag har redan sett filmen 3-4 ggr, kommer inte gråta...

När Hiro dör ~

Jag och Jenny : snyft snyft... buhu!


school soooooooooooooooooooft


Har bajsa tråkigt... Har slösat hela dagen på att lyssna på en föreläsning som jag somnade på, och gått igenom hur man använder word, schoolsoft och snart börjar källkritiken! :o

dum dump dumplings


Haft tid till förfogande, det vill säga, L E D I G T! Lovely, men ändå så har jag bara hunnit läsa i en timma, gjort EN (!!!!) rapport, ätit dumplings, gjort dumplings, tränat. Imorgon vid 15.00 börjar min helg, men ändå har jag inget planerat. Hemmahelg igen? Låter inte särskilt kul, nej inte alls.

saranghae!

Äckligt lång dag i skolan, 8.20-16.00! Luncha med mah sister Vivian.
Avslutade skoldagen med att leta efter ringar på H&M med Sofia och Alicia.♥
Såg Camilla fån 59895749705 mils håll.
Därefter hem och äta gudomlig mat! Mer perfekt kan tisdagar inte bli!



Kollade även nyss Idol! Är det bara jag som tycker att juryn är tråkiga, och kamera männen inte har filmat tillräckligt många fjantar iår? Hade förväntat mig ett RIKTIGT roligt avsnitt! Det är ju SÄSONGSTART IDAG HALLÅ?
Och imorgon ska lillsyrrans förra musiklärare vara med på idol, fast fan, träning! (:

the lucifer dance...

typ 100 bilder, alla ser likadana ut...



Allt i fel ordning haha men det blir bra!♥

ensam mamma söker barn








Sjukt bra start på helgen! Kolla på konstsaker, fik med skitsnack och vidare till bio och kolla på Toy Story 3! Inte lika bra som anime och Up, men I like itttt! Har även bestämt att jag ska kolla på Avatar med Alicia! Sweet!
Imorgon fortsätter min trevliga helg med happythreefriends!♥

because I'm retarded...

Haha rubriken... vi skulle ha muntliguppvärmningen på engelskan, och jag hade med Marc som jag hade pratat med typ en gång... Så det blev till slut att jag bara svarade I'm retarded hahaha.
Fast det är inte om det som mitt lilla inlägg ska handla om... Utan om riktiga retards(!) som lyckats på sommarjobb på Handelsbanken, för dom två människorna har förstört hela viljan att skaffa bank och idkort! Åker fan fram och tillbaka mellan Huddinge och Karlaplan, kan inte aktivera mitt kort som idioten på Karlaplan inte ens hade sett att jag hade kryssat för internettjänst, och tjejen i Huddinge säger till att åka till Karlaplan när min pappa säger att det gick att aktivera det i Huddinge... Jag vet inte... Riktiga retards, absolut! Har inte dragit om kvinnan som jiddrar om att mitt foto inte är bra på detta och detta och detta sätt, medan andra som liknande foton har fått sitt jävla idkort, kan hon inte bara hoppa ner från ett berg och göra 16åringars liv något bättre?... Nu blev det lite extremt, men jag orkar inte bry mig. Jag är gnällig för att jag missade pendeln imorse, för att det gick balle på laben, för att folk är konstiga, för att jag inte gör läxan, för att jag injte kan gymma imorgon, för att nvläraren snackade på och jag inte hörde ett piss...
Men nu ska lilla ilandsproblemflickan sova hihi :)

Huuuuuuuuuuh ingen bild ;(

RSS 2.0