fishy sunday

Söndagar är tråkiga, som de ska vara! Jobb och vila.. najs! Har köpt min dataväska, finally! Nu slipper jag flera repor på min skoldator. Har även märkt att om jag fortsätter jobba en dag i veckan, kommer jag kunna köpa manga varje månad. Överlycklig!
Och den nya headern är bara tillfällig, gillar inte den. Fast den funkar(: Det är något som stör mig riktigt mycket, men det behöver jag inte ta upp här haha.


mår nog inte bra...

Händer mycket just nu, ny dator, nya vanor, nya kompisar! Procade att gymma ( ett m eller två?) idag med klassen. Nu förstår jag varför alla gör det. Det är ju kul haha(:
Sen så fick jag en ny dator från skolan som är vit och liten och nästan kvalificerad som söt!

Hm.. har nog för mycket fritid.... Sitter och grubblar över onödiga saker, mår nog inte särskilt bra.

i-landsproblem

Hinner inte göra mycket nu när jag lever som ett cp barn. Vakna tidigt, skolan, träning, lägga mig tidigt, vakna och gnälla över träningsvärk. Så ser mina underbara dagar just nu :) Vet inte vad jag ska mer säga... Känner mig fortfarande inte helt bekväm i klassen hm... Fast sånt brukar lösa sig! Funderar även vad jag ska göra på helgen nu när det blev ändrade planer. I-landsproblem är det vad jag har!


mikael elias teoretiska

Woho officiellt elev på mikael elias!  Klassen verkar ganska bra, fick inte särskilt bra kontakt med någon i klassen. Alla verkade så grymt nervösa hahah! Tur att jag hittade Julia... för annars skulle jag bokstavligen dö(:


fanny vs my


VS

Vi har inget bättre för oss ibland ....

anna sui

Sötis presenter av sötis Lapyan! PUSS PÅ DIG!

syster 14!

Lillasyster fyllde år igår, och det var firandet med familjen som vanligt(:
Haha vi var så många att gafflarna inte räckte!

Skip beat


Skip beat är en av mina absoluta favoriter när det gäller manga, och det kommer komma en tv-serie baserad på den! Och inte med det... LEE DONG HAE SKA VARA MED! OMG! Hoppas på att han har en stor roll och syns mycket!(:


echoes of the rainbow



Jag är jäääätte efter men... Åh vilken bra film! ♥
Aarif Lee är snygg(:

RSS 2.0