-

Yes, ännu en underbar lördag och bara 11 dagar kvar till skolavslutning!
Träffa bror , vi skulle köpa en försenad födelsedagspresent till min lillebror. Han fyller år den 11/5 , så den är ganska sen. Vi var väl lite oplanerade, vi skulle köpa ett par badmintonskor och av någon anledning bestämmer vi träff i stan... Blev en halvgod lunch och glass, som vanligt vill min storebror bjuda... Provade mitt livs första Ben&Jerry´s , och seriöst, Hot Fudge Sundae med två kulor glass, chokladsås och grädde. Den förstörde nästan mina smaklökar! Dåligt förstaintryck.Haha! Var även i SFbokhandel, älsklingsbutik (A) Har kommit in massa nya saker och serier! Happy~ Efter träffade jag Sofie! :D inte för att det var jättelänge sen jag träffa henne men kommer ju inte träffa henne på hela sommarlovet typ :( Sad~ Jenny var också med :) Har äntligen hittat min skolavslutningsklänning! Orkade inte leta så tog en fin, vad händer då? Jo när vi fortsätter kolla på klänningar hittar jag hur fina klänningar som helst, fan! Ska inte visa bild försen dagen innan skolavslutningen , det blir en hemlighet mellan mig, jenny och sofie :) ( fast kommer säkert avslöja för någon mer ;) ) Hitta även ett par GULA shorts! loveyellowloveyellow! 50 kr H&M, så min dag har ju i stortsett varit brabra! Hihi skrev ett väldigt konstigt inlägg haha, men jag är happy!~ Favoritlåt! Makes me very bery happy :D
särskilt ankpinvingen!

-

Måste nog skärpa mig till nian, har kommit försent så jävla många gånger på fredagar så det inte är sant...
Jag är super glad över att jag fick VG som slutbetyg på SO.
Stör mig skitmycket på fysikprovet, fick inte skriva klart mitt svar, andra gruppen fick 1 timme och 40 minuter på sig,  min grupp fick bara 1 timme, hade VG men den idiotiska läraren lägger ett G+/-VG, kommer fan få G som slutbetyg av henne.
Tycker det är underbart med sol!
Har hunnit köpa morsdagpresent.
Träffa storebror imorgon.

Japps, det är väl typ det jag kan bidra med? Haha, egentligen hade jag inte ens lust att blogga, menmen tog de få krafter jag har kvar och skriver tio rader :)


Tog en bild helt random om någon undrar :)

Oldisch bag

Mammas gamla väska sen hon haft när hon var 18! Hah den här väskan är fan äldre än mig xD Var bara tvungen och visa bild haha!


Snart sommarlov, helt otroligt! :O
Och det är bestämt att vi ska paddla kanot på klassresan! :D

-

Jag älskar skoluniformer!Det är så sött och gulligt! Visst finns det några som är riktigt fula som englands.. Men japanska skoluniformer är ju bara så oslagbara!


Men den sista här måste ju vara ett skämt?


Good news!

Vaknade sent och åkte till restaurangen för att äta lunch... Sen hem, efter det har jag faktiskt inte gjort ett skit :D Visst har jag utnyttjat min helg fullt ut? haha ;).
Har fixat min trasiga mobilsmycken!! Den ena som det står Fanny på fick jag av mina mostrar när dom var i Japan, urgullig! Gick sönder typ på två veckor... Och den andra fick jag av Sofie<3 , den gick sönder när min snälla rara lillasyster slog till min hand så min mobil hamna på marken, och mobilsmycket gick sönder... Fast nu är båda fixade :D:D så ska nog börja med mobilsmycken igen ^_^ Yay!

-

Märkte att bilden på förra inlägget är en cynt ( hm.. hur stavas det?) och inte ett piano.. Haha pinsamt :)
Igår var det som sagt torsdag och kristi himmelfärdsdag... Var med TofuJenJen<3 Vårt mål var att hitta en skolavslutningsklänning men vi kollade på annat oxå :) Sedan blev det träning och träffa Jonas, träffar honom ganska ofta nuför tiden (a)





Tänkte ha den blåa linnet som skolavslutningsklänning enkel och kan användas till vardag, men får se vad det blir ^_^
Var i stan med mami och lillasyster, fick nya skor av mami :D Nu slipper jag gå runt med mina slitna och smutsiga skor med hål i haha. Rea hos Stadium och båda skorna kostade 199 kr.


Hehe skorna är ganska lika jag vet...
Ville egenligen inte ha de svarta tygskorna utan dom gula, men dom var slut :(

Tjingeling , nu ska jag spela warcraft 3 :D


piano~

Började dagen med att springa med klassen, det var ju inte springandet som var viktigast utan pulsen, men hade lite svårt att räkna den. Blev så distraherad hah. Sprang alla nio varv och kom inte sist och jag fuskade inte :) Bra gjort av mig :)
Och nu har jag nästan inga läxor kvar, förutom fysik och so prov! Åh vad skönt :) Har hunnit nörda och spela piano, ska försöka lära mig spela 十分愛 innan sommarlovets slut ! Så trög som jag är tar det nog ganska mycket tid...


I had a fucking best weekend :)

Grill och övernattning , underbart!


Några bilder av de 200  (?) bilder vi tog, det vat säkert mer :)
Blev melodifestivalen när man kom hem till S&J.
Vaknar tidigt och kollar film med J, väcker deras mami och S :)
Får träffa Doro och hennes mami.
Lunch och S&J´s  mami är snäll och bjuder :D
Kollar efter bal och skolavslutningsklänning i stan.
Åka till mormor och äta goda vårrullar.
Hem och sova!

Idag var det core-träning med Henke och det känns bara bra ! :D Blir nog ett pass till innan sommarlov ;)

Babies!

Yes, inget inlägg på länge, fast jag prioriterar träning först det är därför jag aldrig blogga! :O
Var i Kungens Kurva och köpte godis ! :D Var med mina babies och Totte :D Skulle egentligen träffa lillebror och åka till SF, men fick en diss... Imorgon blir det grill och favortierna S&J<3



Skojig bild från tjejmiddagen, Moa is behind the camera :)



-

Någon som har sett min nya header? Woho, framsteg av mig! Haha, tog mycket tid men nu fattar jag iallafall vad jag håller på med hahah :D Den kommer bli bättre senare! Några ansikten som har försvunnit aja.
Måste kila för att se lite av EVSC! :D
PUSS<3

14 år till salu

Usch nej hemskt! Läste halva boken på en dag, så bra var den! Absolut värt att läsa!


Hade brännbollsmatch mot 8D och för första gången vann 8F haha.

tårtisar :)

Idag firade vi pappa och joakim. Grattisgrattis! Pappa fyllde år för två dagar sen och joakim imorgon. Jag, jenny och mamma gjorde två fina tårter :D Den första tårtan har jag och jenny gjort till pappa, det står till och med pappa på kinesiska xD och den andra gjorde jag och mamma till joakim :) Jonas och Fon kom oxå för att äta middag =3 trevligttrevligt


GRATTIS ANGIE<3<3


Kawaii japanese doll~






Underbara sak, så älskbar<3
Lagerhaus, 59 kr :)

Btw, det gick ganska bra på kinesiska provet ^^

Tofux2<3



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!<3

Orientering

Hjälp! Orientering imorgon! Stjärnorientering också!( Man springer fram och tillbaka hela tiden ) Och det kommer vara blött och kallt... Fan vad jag klagar x) Börjar 11.15, det är ett stort plus :D Tänkte lägga upp bilder från tjejmiddagen. Fast mina snälla kompisar har inte bilderna så äh, får bli en annan dag :)
 


Arigumi, virkade/stickade japanska gosedjur! Tänkte lära mig :D
Haha, fast chansen att jag lyckas är noll :D

cute lolita!



Lolita är ju bara så grymt sött! Fick min Shojo Stars tidning igår och dom hade ett reportage om Lolita. Inte för att jag skulle ta på mig det , ( har nog inte det självförtroendet ;) ) men det är bara för gulligt! Finns ju lite mer "emo"-stilar inom Lolita men Classic-stilen är sötisch Någon märkte kanske att det är samma märke på klänningarna, Innocent World

my poor throat

Har varit sjuk och inte orkat göra ett piss på några dagar nu :( Inte sprungit, inte träffat kompisar, inte ens vara ute...Har lite ont i halsen fortfarande och det rinner i näsan, fast det beror dels på pollen oxå.. Gick äntligen ut idag, dim sum kl 12 med familj och släkt, fast dom verkade ju inte direkt helt nyvakna,haha PH,PY,A,J,L,J,F hade visst festat igår, och det såg ut som J och PH skulle däcka när som helst, trevligt.. Fick träffa brors nya flickvän, han verkar ortoligt kär måste jag säga haha :Da
Har varit lite duktig och gjort sv och eng läxan, ska göra lite chinese också senare :)

RSS 2.0