årssammanfattning

Jag är verkligen inte gjord för att blogga. Jag kan varken uttrycka mig med de rätta orden eller fota de perfekta ögonblicken och sen faktiskt orka lägga upp allt i en dum ful blogg. Men jag älskar årssammanfattningar. Det är det absolut finaste. Att se en persons utveckling under ett helt år. Så här har ni min årssammanfattning.
Januari
Fina fina januari. Jag räknades nog som nykär då. Nu är jag mest jobbig och ringer honom i snitt fem gånger om dagen. Åkte mellan tyresö och huddinge i min mammas gamla päls. Pappa tyckte att jag såg ut som en björn och sa att jag kanske skulle bli skjuten av en jägare om jag gick ut med den. Det blev jag aldrig. Januaris höjdpunkt var nog ändå att vi stal ett G från skolan. Ett stort G gjort av frigolit. Spännande tänker ni, för så tänkte vi då. Vi (naturis) (det är alltid naturis) åkte hela vägen till Åkersberga för att spreja G. Sen lämnades den på plattan. Vad som hände med den sen vet vi inte.
 
Februari
Har inte enda bild från februari förutom resan till malmö och budapest. Nu, såhär lite i efterhand, känns det som februari aldrig hände... av den enkla anledningen att jag har inga bilder att minnas tillbaka med. Som tur är har jag min blogg. Tydligen så firade jag alla hjärtans dag för första gången och fick blommor för första gången. Februari får helt enkelt bestå av turistbilder. I februari fick jag även låna Sofias kent-box. Så man kan väl säga att det var någon gång nu jag började lyssna på kent.
Mars
Jag hade mitt livs bästa hemmafest. Sprang runt i Alicias hem och när klockan slog tolv så var jag helt plötsligt en vuxen kvinna. Jag lämnade festen och delade rum med fyra små söta pojkar. Tog inte min första öl förrän efter den 27. För då såg jag markus krunegård med sofia. Min första öl kostade 52 kronor och jag drack inte ens upp den.

April
Med mina födelsedagspengar köpte jag mitt dyraste par skor någonsin. Ett par docs i färgen pascal. (Pascal är ingen färg, utan ett namn). Dessa skor har jag lovat mig själv att jag kommer använda minst tre år. Vi får se hur det går med det, men jag älskar dem otroligt mycket. Vad hände mer? Jag köpte min första kent-skiva efter att jag hade skrivit Natiionella proven i svenska B. Jag skolkade en idrottslektion för att lyssna på kent-skivan. Så knäppt gjort av mig. Sedan gick jag på ett tråkigt twitterevent. Jag firade valborg, på en park, och alla hälsade på varandra... förutom jag.Jag åkte hem till min pojkvän och somnade i hans famn. Mamma ringde mitt i natten och frågade var jag var. Jag ljög och sa att jag var hemma hos en tjejkompis. Hon trodde jag var full. Det var jag inte.
 
Maj
Nu var våren här på riktigt. Våren är nog en stor favorit för då kommer alla blommor. I kursen kriminalteknologi skulle vi plocka blommor och göra något med dem. Jag skulle plocka tussilagon, som jag aldrig hittade, Istället köpte jag en ny dagbok. Som jag inte har skrivit i än. (lögn. bara det att jag rivit ut allt jag skrivit). Lyssnade på shut up and sleep with me och vi i naturis sjöng på den i kör i falsett så ofta som vi kunde. Annars så lyssnade vi på svensk hip hop, En ny musikera hade börjat.
 
Juni
Juni och jag firar ettårsdag med min pojkvän. Han höll nästan på att lova bort denna dag till hans kompis. Då blev jag arg. Sen glömde han vart vi hade kommit överrens vart vi skulle äta. Då blev jag också arg. Vi åt sushi och vi var nöjda ändå. Har inget romantiskt att berätta, inget att försköna och dramatisera för er. Tyvärr. Sommarlovet börjar och fångar bästisar i en och samma bild. Den kvällen hällde polisen ut hela min vodkaflaska och mitt hjärta sved. Mina gumlzor bodde i Danderyd. Tillsammans åkte vi på mitt livs första festival: Hultsfredfestivalen. Aldrig trodde jag förr att jag skulle frivilligt gå på en festival, men men... Att leva på chips, öl, nyponsoppa har också sin skönhet. Så fort jag kom hem packade jag en ny resväska. Ett dygn senare var jag i hong kong igen. Träffade alla mina älskade kusiner. Bland alla kusiner, farbröder och fastrar saknades min äldsta farbror. Även idag känns det konstigt att han helt plötsligt försvann ur våra liv. Han skulle nog följt med min familj till Taiwan om han fortfarande levde. Taiwan var fint.

Juli
Åkte till mina drömmars stad Peking och upplevde det jag velat sen pappa pratade om Kinas mäktighet. Jag och mina syskon gick allra högst upp på den toppen och stod där. Lovade även mig själv att det här kommer jag göra igen. Efter Peking var det inte långt kvar tills jag skulle hem. Min hemlängtan då var onådig. Aldrig, ALDRIG, hade jag saknat mitt hem och min pojkvän så mycket.
 
Augusti
Augustimånad var en enda lång väntan tills livet skulle börja (skolan). Tycker verkligen inte att skolan är jobbig egentligen. Då får jag i alla fall träffa kompisar jag gillar varje dag. Ibland min pojkvän också. Men en dag i augusti gick jag upp för hammarbybacken. Slut på den historian. Var funktionär på Popaganda med Lapyan och plockade upp ölglas efter folk. Grävde i stora svarta soppåsar och svor över en ordningsvakt. Sen var man tillbaka i skolan. En ny mentor, ny fysiklärare, ny termin och nya möjligheter (till dödsångest).
 
September
I september läste vi om hinduismen på religionen. Våra tankar vandrade till curry och jag minns hur vi i ettan pratade om att äta curry på håkan hellströms födelsedag (för tydligen så gillar han curry). Det blev aldrig av då, men vi blev tillräckligt inspirerade för att boka ett bord till Indian Garden och dricka vin och äta god indisk mat. Det var även i september jag och min porjektgrupp började gå till Fysikum varje vecka. Jag var i Fysikum lika ofta som jag var hos min pojkvän. Annat bra med september var kräftmiddagen naturis hade. Kräfthattarna hade vi på oss och vi blandade vodka, kaffe och sprite.
 
Oktober
Under oktobermånad gjordes det två roliga utflykter som är värda att minnas: Goslandet (Sofias land) och Uppsala. Det fantastiska i resan var inte bara att vi åkte till ett nytt landställe, utan också att denna gång körde vi bil dit. På nätterna drack vi vin och rökte vattenpipa under stjärnorna. På dagaen promenerade vi, träffade Frank (från tele2), gjorde pannkaksstårta och pluggade vi. Jag drack mig full på gammel dansken och whiskey och blev illamående hela natten. Sedan började vi närma oss vinterkylan och frosten kom. Höstlov var det också. Det inleddes med en utflykt till Uppsala. Vad vi gjorde där: inget. Vi gick runt, fikade på olika fik och drack öl. Salongsfulla åkte vi tillbaka till Stockholm.

November
Början av november var det fortfarande höstlov. Mina familj var bortresta och Joar rökte vid balkongdörren. Sen åkte vi tillsammans till naturisfesten och var allmän dryg. Det blir lätt så när man får i sig två drinkar. Det var mycket plugg (kollar i min filofax) och om jag klarade av denna månad, klarar jag av allt. Sacomässan hölls i Älvskö och där samlade jag på mig kataloger och ångest. Att jag ska behöva genomgå såhär svåra val igen. Allt börjar ta sin form medan jag fortfarade är lika vilse. Men sacomässan gjorde även så att Emily kom hem och jag fick träffa alla kompisar i och med det. Dessutom får man inte glömma att jag såg näääk på södra teatern. Vissa av oss tog på honom och skrek. Så kan det gå när man är fangirl.
 
December
Vi närmar oss slutet av året nu. Även denna månad fick jag se näääk igen. Denna gång i radiohuset. Annars har denna månad mest gått åt att plugga och jobba. Slutspurten. Annars så ser ni lite mat från julafton (förlåt alla vegetarianer om ni äcklas av kalkon) och mina glittriga strumpbyxor som jag hade på mig då naturis hade julgos. Vi bakade och drack glögg. Vi har även åkt till Tom Tits och kollat på coola saker. Urskiljt en atlets hjärta och en icke-atlets hjärta. Manliga och kvinnliga könsorgan och sånt, ni vet. Även idag ska jag träffa naturis. Jag älskar naturis. Japp då var det sagt. Tack för tvåtusentolv.

RSS 2.0