för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Precis som varenda människa i Stockholm har jag varit på Kungsträdgården och fotat och ätit glass.

"saknar o höra mitt namn sägas, jag saknar din hand"


shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Nu är det så att Sofie är så grymt duktig och lagt upp massa bilder. Känns lite meningslöst när man kan gå till hennes soeta blogg och kolla! och detta är ingen dum promotion "kolla-min-kompis-blogg-så-hon får-en-läsare-till-att-skryta-om" som det är såååå många som kollar på min -.-..
Men lägger väl upp en.. eller fler.




Här får det ta stopp! Behöver sova.

barbros kök


Kan stolt berätta att jag tog mitt första dopp idag. Det var hur skönt som helst och vattnet var ju galet varmt!! Och solen skren och fåglarna kvittrade... Eller inte... Vattnet var så kallt att jag antagligen skulle dö om jag var där någon minut längre. Det blåste efter ett tag så sola hann man ju inte heller göra. Fast det spelar ingen roll.. DET VAR MYS.


Blir influerad av Miranda som är sjukt gangster, och vi börjar klättra på något elkraftsak... Smidigheten var på topp när jag hade klänning, tight kavaj och ballerina.
Allt slutades med glass och jag somna på Alicias fotölj. Trött? Om jag var.

i wish i could share every moment and every feeling with you. watch the same ocean beneath the same sky.

Känns som tiden inte räcker till. Eller att jag har lärt mig prioritera. Datorn ligger längst längst ner.

Igår så dygnade jag. Det var ju ett tag sen man gjorde det. Tog en morgonpromenad till mitt andra hem...
Så väääärt! Ändå om det var sjukt kallt och kefft. Men det är tyst och lugnt. Lyssnar på kpop (som egentligen förstör hela stämningen) och dricker te.

Är inte särskilt trött... än. Tog en powernap vid sju och vakna lite innan ett. Sovvanorna fuuuckar lite. Jag skulle säkert kunna dygna igen. Det är ingen som märker något på mig när jag inte sover haha. Men nej, borde skkärpa mig.

Ett till inlägg kommer inom kort! Någon som märker att alla bilder är på vatten hohihoi, skogsmulle.

graffiti

Det där med bildbomb tar vi någon annan gång. För många bilder. Tar för mycket tid(:
Grymmaste fotopromenaden

trehörningen is the place to be...

Har inte suttit vid datorn särskilt mycket dom senaste dagarna... MEN varit ute och fotat myyycket! Förvänta er en bildbomb när jag kommer hem från Sofie! :)))


Gah självutlösare och jag haha.

' jag ska döda dig'

Man skulle kunna tro att jag har dött. Fast livet har inte varit mer meningsfullt än nu. Bakery story, twitter, biologiprov, instragrambilder, Big Bangs droglåtar Love Song, Stupid Liar, Baby Dont Cry.

När man inte har en systemkamera på sig hela tiden, kan en iPod med instagram göra vissa stunder mycket trevligare. Till exempel då jag och Alicia får för oss att byta glasögon. Vi blir väldigt förvånade över hur oerhört blinda vi var utan dem, hehe.

Har även betämt mig för att beställa hem linser(!!!) efter att klasskamraterna lite halvt uppmuntrade mig att skaffa. Tror inte att jag kommer använda linser varje dag. Men de dagar jag orkar. typ inga.
Idag hade jag en lektion, sen åkte jag till Vällingby med Sofaya och Alicia. Pluggfikar med cupcakes, blåbärspaj med hemgjord vaniljsås, chokladbollar och blåbärste. Dör. Det var den godaste lunchen jag ätit på länge. Där satt vi, och gick igenom hela kapitlet om genetik. Mycket intressant. Sen kom Filip, Sofayas bror, och hoppade runt som världens mysigaste lillebror ska göra. Han var mer aggro än vad jag föreställt mig... men annars gaaah han är ju som ett gullighetsknark. Haha.


café string

Chocken som uppstår när mentorn man nästan hatar sitter bakom oss på café string. Vi kände oss väldigt motbevisad när vi hade drivit om att hon säkert inte hade ett liv och så hade hon kompisar.
Föll även för grupptrycket med twitter! Gah! Så nu har jag twitter.... @fannibani


Fredagsfik börjar bli dissat. Kan bero på att vi fikat ganska många gånger nu... Men spelar ingen roll om vi blir lite färre som fikar. Peppar inför sol och värme, Hong Kong, Håkan på Grönan, Popaganda.

03.30


U kiss


Yo listen up this is my tragic story just to break in my heart
나 아직도 너를 지울 수 없어
자꾸자꾸 니가 생각나
니가 너무 보고 싶어
밤새 한숨도 잘 수 없어
내 맘 창문을 두드리는 빗소리
니가 떠나 버린 그자리
너무나도 그리워서
밤새 한숨도 잘 수 없어 난

빗길 비켜 지나가는 너의 뒷 모습 / 아무 것도 할 수 없는 나는 거듭
해서 매일 난 또 후회를 해 미안해 / 기도해 I want you to be back
I can’t 견딜 수 없어 네가 / 없는 하루니까 참을 수 없어 눈가에 눈물 흘러 내가
again 너를 잊을 수 있을까 / 언제까지 나는 이럴까

나 아직도 너를 지울 수 없어
자꾸자꾸 니가 생각나
니가 너무 보고 싶어
밤새 한숨도 잘 수 없어
내 맘 창문을 두드리는 빗소리
니가 떠나 버린 그자리
너무나도 그리워서
밤새 한숨도 잘 수 없어 난


오 이런 오늘밤도 오늘밤도 Her


밤새 너만 생각해 나는 잘 수 없어 / why did i turn on this love show
너와 나의 사인 멀어졌어 / 내가 이 사랑의 하인이었어
Why did we fight 우린 왜 이랬는데
Did you lose the sight 우린 사랑했는데
내가 왜 이 순간 멈춰 있는데 바보야 내가 필요한 건 바로 너야


어깨가 축 늘어져 있는 너 / 한숨만 땅 꺼지게 쉬는 너
답답한 가슴만 탕탕 치는 너 / 두손 모아 하늘에게 기도 하는 너
일거라고 모습이 나는 상상이 가 / 우리 다 잊자 지우자 나쁜 기억들을 다
(I’m sorry) 너가 어떨지 알아 / 미안하단 말 밖에 할 수 없는 나

케빈 – 나 아직도 너를 지울 수 없어
자꾸자꾸 니가 생각나
니가 너무 보고 싶어
밤새 한숨도 잘 수 없어
내맘 창문을 두드리는 빗소리
니가 떠나 버린 그자리
너무나도 그리워서
밤새 한숨도 잘 수 없어 난

오 이런 오늘밤도 오늘밤도 Her


U&I 우리의 끈 놓지마 / don’t deny our r²π
내게 와 이제 다 괜찮아 / 다시 다시 다 모든걸 시작하는 거야

밤새 한숨도 잘 수 없어


Älskar allt! Introt, språket, texten, medlemmerna, namnet! Allt! Varje gång klockslaget slår 03.30 tänker jag på låten. Som Kent's 747 (07.47)

årets första myggbett!

Det där försöka sjuka ner sig själv gick ju inte särskilt bra... Inte bara det att det blev för kallt utan täcke. Jag kom på att jag bara skulle hinna sova fyra timmar och på den korta tiden blir man inte sjuk... OCH fick mina två första myggbett! På pannan också! Hoho mucho great.


jag är en person som måste skriva ner orden för att kunna förstå dem.

Skriver ett inlägg till. För jag har inget bättre för mig. typ. Håller på med min svenskanovell, den är jätteintressant... höm...
Nej, men jag har varken planer på att sova tidigt eller gå till skolan imorrn. Har öppnat fönstret och ska sen sova utan täcke
, har för mig att man bli sjuk så... Stämmer det? Känns lite smått som ett självmord, sjuka ner sig själv, normal tjej här.


jag önskar att jag kunde ta ut och visa dig mitt rena och uppriktiga hjärta

Så... min korta men väldigt sköna bloggpaus varade i fyra dagar. Behövde en paus från allt o alla. Kände mig grymt oärlig på bloggen. Så körde old school style med papper och penna, lösenordsatte bloggen och skrev ner allt. och nu känns det ganska mycket bättre.
Sant, det var kanske väldigt dåligt agerat av mig. Att bara sluta svara när ni försöker få tag på mig. Skulle kanske sagt till att jag antagligen skulle försvinna för en stund. För jag skulle nog göra som jag gjorde, att ta en paus från allt. Förlåt att jag är så ... tpl.

Nu har jag orsakat det glappet i en så fin vänskap, och det glappet kommer nog aldrig försvinna. Nu har jag iallafall pratat med en. One down two to go. Det där med att man känner bättre efter att man har pratat, funkar tydligen inte för mig. För jag insåg det jag har försökt att förtränga. Att allt var bullshit.


När en människa blir skjuten, flyter blodet.
När en människa blir sårad, faller tårar

the adjustment bureau

Bio + fika = tumme upp.
Första gången jag drar till bion helt random och väljer en film som jag aldrig hört om och inte vet vad filmen handlar om.

RSS 2.0