slående likhet


Hääi! Jag är så liten, söt och oskyldig. Snälla, mata mig! :) Jag gillar Foki men det gör inte Elin och Alicia. Hihi så slående likhet!

trött chey

Shit vilken helg jag har haft. Det stavas G A L 1 hahahaha! Känns som jag inte har hunnit vila något, ändå om jag nästan hade fyra dagars helg :)
Ledig torsdag, en-lektions-fredag med insparkfest med världens finaste klasskamrater man kan ha! Blev mycket tjejigt och myyyyys! Haha trevlig sleepover! Sitter och äter vår frukost klockan halv tre på natten medan jag och linda facebookar efter roliga bilder! Åh, finns inga ord
Lördag och redo för en bra dag! Efter allt fix och blablabla åker jag in till stan för att möta upp Chris och Carmen. Och så kommer den dära frågan som jag hört ett par gånger; Vem är Chris? Svar; Min mosters kompis släkting. Heh, hur som helst så åkte vi till tekniska och körde badminton med mina syskon och Eric. Att köra badminton med kompisar är alltid roligt den första halvtimman, sen... blir det inte så mycket av de. Fast det var okej-kul. Låter drygt, fast vill inte överdriva heh. Pizza på Karlberg därefter! Tre kom-igen-sms och vi lyckades även tvinga ut Jenny! Wiho, käkade den fetaste pizzan som kan finnas och åker hem. Har Skip Beat maraton med mig själv tills jag somnade framför tv:n. Åh Skip Beat!
Idag så åkte jag in till stan igen, och åt dim sum med Chris, faster och hennes kompisar. Det var roligare än vad det låter! Vi gick runt i stan, köpte en ny tröja, kollade opå bio. The last airbender. Den var som jag trodde, häftig och lame. Men nu var faster och den andra tanten snälla och bjöd mig och mina syskon, så jag ska inte gnälla, för jag ville ju se den! Pendlade tillbaka till förorten och avslutade min Skip Beat maraton :( Det är så tråkigt att avsluta en anime serie, för att då har man liksom inget att se fram emot att kolla. Inte få veta vad som kommer efter. Men jag googlade efter andra säsongen, och hittar många rykten om en säsong till! Fan vad jag vill vill vill se! :D Kanto versionen kommer nog om ett år, om ryktet stämmer.. så får väl vänta och se :)
För övrigt längtar jag till höstlov! Inte för att jag har mycket plugg alls, men bara efter massor av sömn!

ja du är ju lite tjock... tjockis


Det blev ingen bio, för att Alicias kompis Yamnie Mobarak (!) sa att det inte skulle bli studentrabatt. Vi bestämde oss för att ladda hem filmen istället, så får hon och jag dega framför tv:n istället!
Ville gå till Lapyans körkonsert på Berwald, fast det blir för sent. Åkte hem och käkade tacos med familjen!
Åh hur ofta äter jag tacos hemma haha! Kör på en my sak: det stavas M U M S!

Har blivit helt knäpp i huvudet, tänker på samma person hela jävla tiden. Mysko.

monkey ball fight

Oj oj Sofie blev lite smått irriterad för att jag är så äckligt lat och ville kolla på Skip beat istället för att lägga upp bilder som hon bad mig! Och nu gör jag det! För att jag har icke råd att bjuda på sushi!

Igår startade min resa från Lapyans hem, kan ju vara lite rolig och berätta att jag nästan gick vilse hem till henne, ändå om jag varit där ganska många gånger. Menmen, efter lite bax på smink så kom Sofie, som var vägledare! Hon är den som visar vägen genom Stockholm! Från medborgarplatsen gick vi till gamla stan, fridhemsplan och odenplan! Som vanligt var vi där för att äta på kimama, men vi var där 30 minuter innan dom öppnade, och i rädsla av att vi inte kommer kunna baxa lång bordet stod vi precis utanför dörren. Tio minuter innan öppning kommer Kinshan a k a n00b och Eric. Mys! Tog samma gamla stor lax , och som extra en god miso soppa! Det roliga fortsätter hemma hos Sofie med gamecube, där jag blir slagen på Mario cart, garvar sönder mig med Monkey ball och fnittrar lite sådär töntigt med pytt i panna! he he he...




Bildbomb! Sofie och Lapyan, ni är bäst!


mcflöörrru!♥

Grattis min käraste barndomsvän!

Lite sådär kinesglad!:D



lite töönt sådär...

Idag är det en såndär "bara-vara-hemma-chilla-och-göra-inget-viktigt-dag" och åhhhh vad det känns bra! Har varit ute och fikat/lekt med mina fina klasskamrater varje fredag nu... typ. Och idag tog vi alla paus, för vi pallar inte med varandra hahah, nej men vi har blivit lite fattiga av allt fikande. Det går lute viskningar om någon fest hos någon David som är någon i NV1a, som är någon med ett trevåningshus... imorgon. Hm, trevligt att NV1b inte kan fixa något själv och måste ta över andra klassens fest :)
Men, jag har bättre för mig! Belönat mig själv med massvis av restauant city! Ja :D!!! Någon som sett hur mycket skit jag lagt upp på min facebook sida? Hihi, feel's goood! Imorgon blir det sushi på ki ma ma ma ma ma! Yeah! Mina pengar bara försvinner... dessutom ska jag på bio med Alicia och Linda på tisdag! Avatar [tillägg: The last airbender 3D] here we come!!!
Sol och värme skulle uppskattas! Det är för kallt :)

glaaaaaaad

Åh.... Proven avklarade, inlämningar inlämnade och bara muntliga redovisning på fredagen! Känns som allt är sjukt nice! :) Jag är glad! Om det bara inte gick så "bra" på träningen... Menmen, allt är bra!
Typ så här glad! :D

it's donghae... for sure

Fun that you who left a comment on my post; svar på tal need to argue about either it is Donghae or Nickchun. Seems like you got the guts to comment but not leave a name! Just put your name on the line, and we can discuss about it! You seem to be a kpop fan too! Hope u visit soon!


Oh look ! I found the video too!


pallarej kemi och energy consumption

Shit vad tråkigt det är. Hungrig och trött är jag.
Dessutom så försov jag mig idag. Herregud vilken hemsk dag!

sådärja!

ja
Fel ordning och allt. Men det är lyckan i bilderna som räknas (:

huuuuuh ulriksdal

And this was just the beginning! (:

jadu...

Orientering idag! Inte alls så farligt. Det slutade lite illa men allt fixar sig! Tänker inte dra någon pinsam historia:)
Därefter tog vi, dom grymma, bussen till slussen, och tog åt halva subway. typ. Blev lite roligt när alla var väldigt förvirrade, och ingen visste vad man skulle beställa. Tjejen som stod där med sin feat svarta t-shirt och fula keps, såg väldigt sur ut.
Det var väldigt trevligt att äta 7.5 cm sub och dricka mycket cola, samtidigt som min gamla klasskamrat och förra franska kamrat satt på bordet bredvid. Ett leende var allt jag ville ge. Efter tre timmar kommer det in några killar vid vår ålder som tar över bordet där mina förra kamrater satt. De var... jobbiga. Lite diskreta kunde de väl vara? De bokstavligen satt och stirrade lite halvt. Och de kastade mat mot vårt bord. Moget. En matbit till och det skulle bli matkrig.
Hem och dusch. Vidare till min mormor morfar. Morfar fyller X år om två dagar, blev lite förskottsfirande med familjen. Ska dit igen på söndag. Trevligt.
Lite mer tråkig fakta -
  • Taggad till filmkväll med Elin, Viktor och Ludvig. Koizora är ett måste.
  • Jenny har fått glasögon!! Nu ser vi likadana ut igen!
  • Imorgon blir det ut och äta sushi!
  • Jag har märkt att jag inte alls kan tillräckligt inför kemiprovet.
  • Vill ladda hem IU låtar.
  • Mitt CSN kort har kommit. Finally.
  • Göteborg på höstlovet skulle sitta fint.
  • Vill köpa mössa.

skolfotografering igen..

Skolfoto... shit farligt det där! Men tänker vara förberedd med smink ifall jag får en riktigt dålig fotograf som tvingar mig lämna min älskling ( glasöogn )! Med tanke på hur ful förra året blev, så är skolfotograferingar äckligt läskiga. För man blir verkligen sjukt ful...
Men nog om det.

Har lärt mig något nytt på kameran! yezzzz!


superb

Bildbomb igen! Imorgon blir det Kista med dessa flickor igen! Tjolahopp!

kiwano

Galet trevlig fredags förmiddag!

RSS 2.0