årets sista sushi!

Åt årets sista sushi med Lappissh och Ämäläh! Kommer nog inte bli sushi på ganska länge... Vilket känns väldigt... tragiskt? Att gå ut och äta sushi har nästan blivit en vana. Ett måste. Haha! Vet inte hur många bilder det är på samma sushirätt i min dator. Stor lax för 140 sek på Ki-mama på Odenplan. Ibland undrar jag om min kärlek för sushi kommer dö... om jag någonsin kommer tröttna... 
Efter sushin åkte jag till Skärholmen för att möta upp Apple. Hon var sen och jag ville kolla på kläder. Perfekto! Köpte en mysig jacka/kofta. POFF! ... så försvann 200 kronor till! Det går inte så bra för mig att spara. Men Lappish gjorde min dag när hon skickade ett sms om att hon också hade köpt något till sig själv. Känns bra att veta att det inte är bara jag som suger på att spara!!!
Låter som en bra dag eller hur? Kan ju tillägga att dagen slutade skitdåligt... Och lite halvt förstör hela helheten. Ibland, bara ibland, hatar jag mitt hem. Då det varken finns familjekärlek eller värme. Det är bara ett hus mitt i ingenstans, med fem personer i. Det enda jag gör är gömmer mig i mitt eget rum.

budgetfika+budgetshoppa

Hihi så himla söt tjej!
IDAG har jag äntligen köpt min jädrans Ipod Touch 4g! Det känns så bra! Tänker nörda Fruit ninja tills jag slår Sofaya. Hann även fika och leta efter julklappar med Lappissh. Smart brud som säger att vi ska träffas utanför Adidas på Hötorget, och sen glömmer det, står utanför Åhlens och frågar vart jag är.  Lappissh fick även panik över att hennes nyköpta SL-kort inte funkade, vi går till Sl-center, så får hon reda på att kortet börjar gälla 1 januari. "Fan att jag aldrig kollar på kvittot" Haha!
Efter så såg jag Narnia med Jenny,Joakim och Mami. Åh den var braaaa!

det är en pusselbit som saknas

Går runt med en fet stor beige/brun jacka och en tjock blå sportväska. Perfekta valen till mellandagsrean! Det var överpackat med folk. Kände mig som en dum fisk som försökte simma motströms. Hittade saker som jag gärna skulle vilja köpa. Men jag har större planer för mina pengar. Framtida planer som kanske inte kommer hända. Fast det spelar ingen roll. Jag tillbringar till större delerna av dagen åt att drömma. Kan ju alltid drömma att allt blir som jag vill.
Känns som alla man pratar med aldrig pratar om nuet. Det är födelsedagar, studenter, sommarlov och resor som tar över. Själv längtar jag bara till nyår. Kommer nog bli skönt att bli av med känslan av att alltid sakna någon./Det är en pussilbit som saknas.



god jul!

Åh tiden går så fort och nu har årets julafton gått över. Julen firades precis som alla andra år. Hot pot med familj och släkt. Bakelser och dricka. Haha galet. Första året då vi barn får vara med :)
Jag och Jenny har kommit fram till att vi båda tål alkohol ganska bra och inte alls blir tomatröda . (som alla andra blir)


Fin bild från torsdag då jag och Jennii var inne i stan och provade skor. Fick/köpte äntligen ett par snygga vinterskor, som jag tror att jag kommer överanvända. Allt känns så bra just nu :') GOD JUL!

i belong in the kitchen!

Ungefär så var min skolavslutning :')
Vurma på Östermalm, restaurangen på Karlaplan, Body Shop i Gamla stan, Laps hem i Medborgarplatsen. Det är något som gör att jag aldrig riktigt tröttnar på att åka runt i Stockholm.

whatever-pop

Har kommit till den perioden då jag vill prova göra massa bakelser. Är bokstavligen sämst på att baka. Men det brukar vara kul, och det är det viktigaste!

Haha jag och Jenny visste inte vart vi skulle lägga mina cakepops :)
Kan säga att det inte alls blev gott... som förväntat. Alldeles för sött! Till och med Jenny tyckte det så... nej, men
det var väl lite kul och pyssla. Och.... är galet pigg nu, som jag satt och smakade på dessa runda små saker lite innan tolv.
Julavslutning imorgon! WIH!

美麗之最

Har julhandlat och julhandlat och julhandlat... till familj, vänner och mig själv! Känner att jag har spenderat gaaanska mycket pengar, men helt okej. Ingen ångest eller så. Lever med motton som; pengar är till att användas och carpe diem.
Men imorgon blir det sista dagen med julhandel! ... hoppas jag iallafall. Jag har en hel dag på mig att hitta allt. En hel dag ska väl fan räcka till att julhandlar två julklappar?



TAGGA! JULLOV OM 2 DAGAR!

jullov typ

Jag har typ jullov nu! Har ett listening test på engelska, en lab och en ledig dag att överleva. Sen är det hejsvejs skolan!



Var ju meningen att jag skulle träffa Sofie inne i stan och köpa julklappar. Men istället så åkte jag till Kungsholmen och kollade på en basketmatch mellan KG och Norra. Helt random. Men vad gör man inte för att slippa vara hemma och ruttna?
Åkte hem och hoppades på att jag skulle få åka hem till Clara och kvällsfika med alla cheyer. Men nej, min pappa tycker att jag borde vara hemma och ruttna istället. Och det har jag också gjort.
Fredagen har känt extremt tom.  Brukar ju nördsmsa på fredagar! :c

åh en ren!... eller vänta nu, jag menar rådjur


För ett år sedan, var jag på Hello Kitty land. Så fri och glad
Idag, ett år senare, är jag fast med ett informativt tal. Inte så fri, men ganska glad!
Vill spola fram till julafton, och sen spola till nyår. Jag drömmer o saknar till bättre tider, helt enkelt!

jag saknar dig!


Nu är det fan inte mycket kvar. Sitter och köttar idrottspgram igen.
Har totalt missat att man ska fylla i hälsologgen VARJE dag. Och ändå har jag läst instruktionerna flera gånger. Längtar till lov. Bara att vila och sova ut. Stänga in sig i ett rum och kolla på drama. Låter nästan lite fö härligt.

aa fast näe


För första gången känner jag helt seriöst att det verkligen inte går att göra läxan.
Motivationen ligger på noll. Allt blir automatiskt negativt. Ingen kan göra mig glad. Allt bara suger.
Varför langar idrottsläraren en så otroligt dum uppgift? Funderar på att sitta uppe hela natten lång, och bara kötta på.

hur lätt ett telefonsamtal på trettio minuter...

kan göra min dag :')
Idag har jag studiedag, wiho! Ska börja plugga snart, känner att jag inte vaknat haha. Senare blir det Devil! Åh vad hääääääerligt!


Har en fet träningsvärk efter 20 armhävningar på knä. Det är nästan lite synd om mig. Fast jag är grymt taggad inför nästa konditions och fys test på februari. Pepp.

fredagsfik på saturnus

Snart drar jag till jobbet, och sen en tripp till stan:)
Sparar hipsters och bokäh bilderna till senare!

ren fakta att

- jag inte tål laktos, men det tänkte jag inte särskilt mycket på när jag drack upp mjölken.

- min kemi/biologi/naturvetenskap lärare har någorlunda problem med att stava och skriva.

- jag är lite kär i Playful kiss

- Stockholm inte var lika fint idag som igår.


hyper


Booooookäh bilder haha, min nya hobby! Perfekt nu till vinter :')

sushifekke for real!



Och så avslutas det med tårta såklart!
Idag fyllde min mormor år, och vi firar det med en sushifekke! Nio pers och ca 300 bitar sushi är galet! Har tagit massa andra bilder på vägen hem till mormor, men dom tar jag någon annan dag. Så det inte blir bildbrist haha. Jobbigt att inte kunna ta upp kameran utan att de blir som glasspinnar :(

Well well,grattis världens finaste mormor

RSS 2.0