nej jag kan inte slå henne...


Idag fick jag indirekt genom Sofia lära känna hennes bror Filiip när de prata på telefonen. Han verkar vara  världens sötaste bror. Inte för att mina bröder inte är det...
- Heeeej, nej jag kan inte hämta toapapper till dig. Jag är i Stadshagen, det är en timmas tågresa... Nej, jag kan inte hämta toapapper, det är liksom 17 tunnelbanstationer... Du får fixa toapapper själv.

Samtidigt stod jag bredvid Sofaya och dog av garv.
- Det är Fanny. Nej jag kan inte slå henne... för att hon är min vän... men du är min lillebror då får man slå...

7 minuter senare får Sofaya ett röstmeddelende av sin brruuur som var något i stilen " Men svaaara rå! Helvete! Varför kan du inte svara?"
Det roligaste var ju att han lät som en flicka, ändå om han var 14. SOET!
Höhö egobild.

DÖÖÖÖ Äckellabrapport

anna sui

Spring & Summer Collection

Inspiration till tusen! Alltid kul att få presenter, måste nog skicka ett tacksms till min moster imorrn.

helgmys

Spenderade närmare sju timmar i en badmintonhall ute i Hallunda. Tävlade inte, men det är helt okej. Spela på skoj är lika skoj.
Därefter hade vi en liten fin avslutningsfest för serien och min bror som flyttar till Malmö.
Lägger mig när fåglarna börjar kvittra på morgonen, alltså klockan fem, och vaknar flera gånger om. När jag äntligen orkar lämna sängen är klockan redan två. Vad hände med plugga? Mina småsyskon sover. Jonathan och My är borta. Total tystnad...
Kollar runt om det finns något ätbart. I köket hittar man bara läsk och dricka från gårdagen. I kylskåpet hittar jag två halvuppätna tårtor (tillägg: som såg mycket oaptitliga ut) och massor av grönsaker. Fick lite lätt panik när jag insåg att det inte fanns riktig mat. Lämnar lägenheten ensam i hopp om att det finns mat hemma. Glad och trött tjej efter 16 dumplings.
Två bilder av 477.

skola = hubbe = lycka

Det är nog ganska bra att vara 17 ändå. Snart vuxen men  samtidigt ett barn. Då är det HELT OKEJ att bråka om en röd plastkanin lika stor som fet kasse från LIDL.
Vi smugglade ut Hubbe från skolan, för att vi kände att... där kan den inte vara. För den kommer antagligen försvinna igen då. Vi har till och med tatuerat kaninjäveln med PQ-formeln och vårt signaturnamn: naturreservatet.

Mot västerbron! Tog bilder tills fingrarna knappt kunde hålla upp kameran på grund av äcklig blåst.

Dessutom så fyllde Elin år idag! GRATTIS!<3 Sofia tog med sig galet goda muffins! Och Sofaya tog med sig en tändare som hon inte visste hur man använde. Lite värdelös men vi alla älskar henne ändå. Haha elakheten slår tillbaka mot henne.

- Jag är gift och älskar dig.

promenadis

Inga fler sovmorgonar och sluta-kl-ett-onsdagr efter en liten schemaändring. Fan vad det suger, ändå om det är bara för "elevens" skull... Jag och tjejerna hade ju planerat att se Norwegian wood och sen ta en poster någonstans från gatan. Åh var ju taggad!
Supercharmig bild från dagens promenad som tog oss en halvtimma att gå. Galet fint väder idag!

for things you remember and things you don't


helvetes kemiprov imorgon! :(

bowla, sushi, fika, middag, flipp, film etc etc


Orkar inte göra ett inlägg med en bildbomb. För att det skulle ändå inte visa hur otroligt bra helgen har varit!! Ingen fekke, men... livet är en fest och jag är inte bjuden.  Heheh nej men har gjort andra mysiga grejs! Att fylla år var ganska kul ändå. Att fylla 17 må vara totalt värdelöst, men årets födelsedag var nog bland dem bästa jag haft. Massor av kramar och glädje! Måste även erkänna att födelsedagssången av happythreefriends var nog det bästa jag fått i hela mitt liv.

Hoppar över att skriva en anonym dialog eller ett citat som jag börjat göra. Fick ett klagomål av Lapyan att man inte fattade något av dem. Inte för att det inte var meningen att de skulle vara det... men hon har hotat mig med att ringa mig varje gång jag låter deppig/ skriver allmänt oförståeliga saker. Dessutom behöver jag sova. 4 timmars sömn inför skolan är en gammal favorit. Så som 2 timmars och 3,5 timmes, fast på den tiden var det någon som brydde sig. Och det gör antagligen inte den personen längre.
It’s amazing how one day someone walks into your life, then the next day you wonder how you lived without them.
happythreefriends

kramar är lycka!

- Fanny vill du följa med till matsalen för att hämta ett knäcke?
- Visst, men jag går upp och lämnar jackan och väskan först.
- NEEJ! Kom nu går vi.
Något i den stilen inleddes min underbara födelsedag på våning fyra, även känt som naturreservatet.

Alicia hämtade sitt knäcke och jag fick äntligen lämna mina saker. Efter 27, kanske 28 trappsteg var vi på fyran. Clara trycker portkoden, och öppnar dörren åt mig. På bordet stod en liten muffins med cirtonglassyr med ett rosa ljus på. Även två present som var fint inslaget. Bredvid bordet står världens finaste klasskamrater och sjunger för mig. Så fantastikt fint gjort(!!!). Man blir så överraskad att man inte riktigt vet hur man ska tacka... för jag ville verkligen uttrycka mig på ett sätt som fick dom förstå att jag älskade allt.
Roligheterna slutade aldrig. Och när skoldagen var över, begav vi oss mot café String.
- Jag har en väldigt dålig nyhet. Bussen kommer om 17 minuter.
När jag väl var tillbaka till förorten hade marken hunnit bli täckt av ett nytt lager snö. Jag skapade nya fotspår som antagligen kommer visa den rätte vägen för den andre. Ojoj låter stort. Men... det är väldigt halt hemma hos mig.

Fira med middag och tårta med familjen är minst lika trevligt.
- Vilken tårta är det? Hasselnötsmassan?
- Nej, i år provar vi något nytt!
- Va!? Men hasselnötsmassan då? Du har ju fått den tårtan varje födelsedag i 16 år. Ska du ändra på allt, Fanny?
TACK ALLA! DET BLEV EN SUPERBRA FÖDELSEDAG! Mycket bättre än vad jag vågat hoppas på.

inte ens tusen tack skulle räcka!

Sofaya hade ett tidsinställt inlägg som tyvärr inte kom fram i tid. Men det spelar ingen roll. Hon skrev en väldigt fin text! Beskriver mig som värsta tjejen.


Galet snabb tjej som grattar mig på allt minuten efter tolvslaget! Puss älskar dig!

Abushibushibu lapyan!

Clrautten! Som förövrigt har lagt upp en konstig bild på mig.



Aly tog många bilder. Samtidigt som hon fick en överdos av socker efter EN chokladboll.


fanny genom åren


... eller iaf på de åren jag har på datorn hihi.
Om lite mer än fem timmar har jag existerat i 17 år.
Grattis till mig själv!

It’s okay to visit your past, just don’t bring any luggage with you


"Let the rain wash away all the pain of yesterday"

Satt på en bänk med en vän jag nästan känt i hela mitt liv. Vi pratade, gnällde, drömde. Stockholmstad skrek vår och värme, ändå om värmen var överskattad.
- Gillar du fortfarande honom?
- Ja.
- Oj, det visste jag inte.
"Nej, det är mycket du inte vet."


Everything will be okay in the end. – If it’s not okay, then it’s not the end


Den känslan av att livet saknar något, att det inte är perfekt än, att man inte vaknar lycklig, den känslan får jag varje dag. Jag har släppt det, typ. Men samtidigt  gör den där förbaskade känslan att jag alltid tänker tillbaka. Flera gånger om dagen. Blunda och le. Det är som en suddig film som återspelar de ögonblck som jag inte tog vara på då.



Det är konstigt hur annorlunda allt är jämfört med ett halvår sen. Jag, 16 år, lycklig, naiv och drömde om drömkillen. Att allt skulle vara som i en manga. Ja du läste rätt, inte film, utan manga.
Idag, snart 17, lycklig men ändå inte,  naiv, men något smartare än då. Drömmer fortfarande, fast lärt mig att en dröm alltid förblir en dröm. Väldigt dumt av mig att vara negativ, för det gör verkligen
inte saken bättre. Att inte gå vidare är inte särskilt bra det heller.

Nej jag är inte ledsen, desperat eller något liknande. Har bara lyssnat på 'Coming home' för många gånger och försöker reda ut mina känslor.
För att om jag ska vara ärlig, kommer jag knappt ihåg hur han såg ut, hur hans röst lät eller hur gott hans parfym luktade. Kommer bara ihåg känslan att vara dum,kär och lycklig.

another day another dawn

Det suger att jag bara kan klara G på matte B uppgifterna. Fan vad svårt det plötsligt blev.

det är som en drog


let the rain wash away all the pain of yesterday

Tiny birds, friggin favorite game! Åh spela det tills halv sex hihi!

Äntligen klar med mitt engelskatal! Så skööööööööööööönt.

egoism


hemmadag

Idag har jag bara varit hemma och bakat. Känns som det är söndag. En såndär alla-är-hemma-tillsammans-söndag, som jag inte har haft på ganska länge. Vilket var väldigt mys. Bakat och "pluggat".
Oj vilka mumsiga bilder... eller inte! Hehe mendet smakade bra. Trots att det gick väldigt väldigt dåligt i början haha!

hk2011


Åh äntligen är det bestämt!! HONG KONG 15 juni - 12 augusti!LYCKA!

halv sju hos elin


Oh så himla mysig middag hos Elin med klasskamraterna!
Och väldigt glad över att jag bestämde mig för att hoppa av vid Mörby C istället för Danderyd Sjh! Träffade Lawrence, som jag inte har träffat på ett år, och hans supersnälla, söta, snygga kompis vars namn jag har glömt hoho. Okej överdrev, han såg bra ut och var väldigt trevlig!
Sen... på Tc träffar jag även min kusin, som jag inte träffat sen julafton! Pratade lite om allt möjligt.
När jag väl kom hem kände jag att det här.... var fan bland dom bästa dagarna jag har haft på länge. För en gångs skull måste jag hålla med Clara. Livet leker.

i get mindfucked by all the memories



så himla tråk


Dör av tråk och dränker mig själv med plugg...
Någon som vill rädda mig från detta helvete? Nej antagligen inte(:

sushiabushi

Supermysig lunch med mina chineseooz.
Fick en fin pressy av Lappy som varit i London. XIEXIE NI! Dont be sad la
Fick skjuts hem av bror när jag väl kom till Huddinge. Pratar lite om hans flytt. Om han flyttar till USA... då blir det galet. Jag ska åka till Malmö för att hälsa på brur blir till ... Jag ska åka till USA för att hälsa på brur. Coolheten överstiger haha.

Hot pot till middag. Åkte sedan hem till Camilla för ett lagom värdelöst krök.
När jag väl kom hem vid halv ett. Det var då jag fick lite ensamtid och tänka över allt som har hänt och vad jag borde göra. Slutsats: Släppa skiten och göra livet enklare för mig.
"Varje moln är trasigt
Du räknar allt sorgligt natten lång
Och hon du älskade en gång
Och kanske älskar än
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
Kanske allt egentligen"


han är skuuum...


woopwoop gone baby!

Klarade inte av min gamla header. Fyra egobilder som skyltade och tog över ungefär halva skoldatorns skärm. Om man bortser från att bilderna på headern är olika stora och själva headern ligger lite långt bort från själva bloggen.. så är allt ganska ok. Blogga har ju aldrig varit en särskilt stor roll i livet, så den kan se ut lite tråkig och allmän!



jag önskar mig...

- En fin sminkväska. Inte alltför stor eller liten. Extremt förbjudet med Hello Kitty eller annat gulligull. Jag tror jag kommit över den perioden. Okej överdrev, det är inte förbjudet, för det är tanken som räknas!

- En ny plånbok. Gärna en avlång! Samma här, gulligull som Hello Kitty.. är ... inte så moget.

- Jeans-shorts! Behöver lagra till sommarn!! Storlek 28/29. Spara gärna kvittot ifall storleken blir fel. Kan inte ens min egna storlek längre, efter all skit jag lyckats lagra på mig.
- Jeans överhuvudtaget! Gärna de på weekdays som heter tight blue acid!

- Dödligt snygga ankelboots! Har kollat på Nilsons, 1299:-... vet inte vad mamma tycker om de.

- Parfym som luktar gott!!

- FÖDELSEDAGSKRAMAR!! Ett grattis, ett leende, en kram. Det tröttnar man aldrig på!

- Ytlig skit som smink. Mascara, hallonrosa läppstift, eyeliner pencil/liquid, concealer, etc etc

- Kläder i allmänhet! Fina linnen, snygga tshirts, koftor, Hello Kitty strumpor från HM ( okej, jag är fortfarande lite fast i gulligull perioden), fin spetsbh.... vad som helst!! Allt uppskattas!

- Fotoalbum. Stora om de är utan bilder, och små om det är med bilder och TEXT. En bild säger mer än tusen ord, sant, men uttryck gärna dig!

- Pastellfärgade nagellack. Hipster och coola ska de vara.

- Ny väska! Hand + axelbandsväska är typ ett måste.. förlåt, men utan axelband kommer jag bli handikappad.

- Luktsaken från Body Shop. Haha antagligen bara Sofie och Jenny som fattar vad jag snackar om.

- Random stuffs. Tanken som räknas!

Ja, det här tog ju inte alls lång tid att skriva. Tror att Sofie har tröttnat på att vänta.
Men vill fortfarande bara säga att det är tanken som räknas. Ändå om jag är äckligt förtjust i matriella saker. PUSS!


UPDATE!

- Ett par everyday-örhängen! Det är detaljerna som gör skillnad!(:

- Detta halsband! Så himlans snyyyyyggt!

- Dessa örhängen! Också jävlans snyyyggt!

kult med sportlov


Sova, jobba, plugga, sova, träna, äta, sova...
o så kommer det vara i en dag till! Sen ska jag leka tills lovet är över, få ångest och låta mig plågas i 5 veckor till.  Sen är det påsklov. Hoppas på Malmö och jobbajobbajobba. Sen är det x veckor kvar tills sommarlov. Sen smäller det - HK2011!!!
Aja, hade egentligen inget att skriva om. Är bara allmänt uttråkad och har ingen att prata med. Hejdå.

barnkalas

Idag fyllde Sofia 17 och vi firade det med barnkalas! (Brunch!!) Mys!

Så värt att åka till Ängbyplan efter 1,5 timma sömn!

ändrade planer

Efter att varit uppe nästan hela natten känner jag att jag mår grymt mycket bättre! Prata med människor, kollat på koizora, lyssnat på musik, ändrat planerna i hk! Det blir nog haffa killar på lan gwai fong med bonnie haha!

RSS 2.0