...

helvetes fittbotten är nådd.... när jag precis trodde att det inte kunde bli värre.

it's ok if you don't remember just don't forget



GRATTIS TILL SOFIE SOM FYLLER 18!





GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTASTE SOFIE! 18 ÅR AAAAHHHH!
ÄLSKAR DIG!

hehe ett till inlägg när klockan blir fem!


pressy, kommer du ihåg?

Det HÄR är en av mina pressys till dig!



Bonaqua silfue och coca cola lightu! haha minnen!
GRATTIS IGEN!


älskar dig sofutofu-onigirii-thetapi sister-happithreefriends-bästaste sofifi!



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!
♥♥♥♥

03.23


Kanske dags och sova? Jag tror det!

XXX


Idag kom bror och åt middag med oss. Och SJÄLVKLART kom vi till ämnet HK! Gah om jag vill att min storebror ska följa med till HK! Roligt sällskap + antaligen leka gratis hela dagen. Och nej, jag utnyttjar inte honom eller nått, han är bara allmänt generös och gillar att bjuda och köpa saker till sina syskon! Som tv-spel, mobiler, spelkonsoler, kläder he-he-he.
Men inser att snart är det dags! HK sommaren 2011! Inte bokat flygbiljetterna, men det är spikat! TAGGA!

för ett år sen... helt random


tills mitt hjärta slutar slå


(Bild tagen från implode,)
Dagen har spenderats hemma hos Alicia, som förövrigt har ett väldigt mysigt hem, och gjort pannkakastårta och kollat på eclipse! Mys upphöjt till tusen! Pannkakastårtan blev super goood. Var fett värt all tid! Jag som aldrig hjälper till, stod och fixa pannkakorna med Sofia! Underbaaaaart!
Nu ska jag äta chips och kolla på The Town, som jag har somnat till två gånger HÖHÖ.

tack för rådissen

Super Junior M

I hope I cross your mind once in a while just so that I won't feel pathetic for thinking of you all the time



Biologi var tråkigt det med...
Jag kan inte, orkar inte, vill inte lyssna på Eggy. Lyssnar hellre på musik.
Tror Alicia tröttnar på mig snart. Så himlans TPL.

english sucks



We are now having this HUGE discussion about the Beach. aka listening to five students and one teacher discuss... And I'm not one of these five students... English bores me.

alla ♥ dag

Idag är det alla hjärtans dag, och har firat det med att "skolka". Hade aktivitetsdag i skolan, kände att det var ovärt när jag försov mig, försenade bussar, försenade pendeltåg och det är många minusgrader ute. Istället har jag varit hemma och inte gjort ett skit! Pratat med emily hela dagen!♥ Ja... Happy Valentine's day!

i see the world in black n white



Bilderna var tagna på fredagen då hela stockholm befann sig i kaos-mode. Helgen har varit bra, mycket mycket bra.

"När en asiat säger 'jag älskar dig mer än ris' så vet man att det är äkta kärlek! ღ"


kommer du ihåg? jag gör...

det du vill ha är inte en man eller en pojkvän, utan en svärmor!

Åh idag hade jag NP i MA A! Gud vad skönt det kändes efter! Att jag hade blivit klart med det och kunde känna att det gick väldigt bra. ( och så går det skit :pPPPpPppPpPP) Hehe kunde inte låta bli. Men... nu känns det som att allt börjar bli sådär chill igen. Fast egentligen är det ju inte det. Bara jag som inte orkar plugga.


långhelg

Tar en fin sammanfattning på min långhelg. För helgen var verkligen fin. Eller aa.. nästan hela iallafall.  Torsdagen hände det inget speciellt så den hoppar jag över men..

Fredag! Vaknar sent och åker in till stan med Jenny, bara för att hon ska leta efter jeans. Snäll syster som går med henne(:. Mötte upp Lapyan och Jenny. Köpte Siuhins pressy på Urban outfitters. Mötte upp Jerry. Gick en liten promenad. Åkte till Brommaplan. Träffade mina klassisar där. Körde igång vårt projekt halv åtta hos mig. Fast den började halv sju... Fin dag hehe. Förövrigt ska man akta sig för småbarn när man är i Brommaplan. Farliga och grova i munnen.

Lördag: Vaknar sent efter att kört ett NANA-maraton ensam klockan 3 på natten. Försöker plugga franskaglosor som vägrar fastna i minnet. Hata franska. Efter en halvtimma så pallade jag inte mer och jag åkte till Medis för att möta upp Lapyan. Drar oss till Bagarmossen och möter upp Jenny. Firade Siuhins födelsedag och åt hot pot. Det var kul, men inte mer än så. Var inte särskilt taggad... eller så var det kanske bara för att jag ville gå. Slippa se glada människor när man själv inte var lika glad.
Blandning av de 225 bilder som togs(:
Och idag är det söndag! Riktigt trist. Vill bara ligga i sängen och kolla på NANA. Glömma allt annat.

Finste citatet som jag hitta hos Sofaya
"Du säger att om man hoppas på våren redan i februari så är man hjälplöst förlorad. Att välkomna våren redan nu är som ett för tidigt jag älskar dig i en relation som nyss har startat. Någon kommer att bli fruktansvärt besviken."
- Stockholm under ytan

tea party @ metg

Tystnaden som uppstår när medlemarna i naturreservatet på våning 4 tar fram en vattenkokare, fem termosmuggar och fyra tepåsar. Människor tror antagligen att vi är freaks, och det är vi kanske. Men det är tea party som gäller! Älskar de ögonblicken jag sitter med världens finaste klasskamrater och kan lukta på te som inte alls smakar lika bra som de luktar. Älskar när Sofaya säger att jag är soet och älskar mig för att jag vill lyssna på KENT. Älskar när Elin pratar om hur många lines hon har gjort på Tetris. Älskar när Sofia sitter med mobilen och försöker redigera en bild och skrattar för sig själv. Så enkelt lycka kan bildas. Lika enkelt som att bara kunna vara där och leva.
Känna solen stråla och man går på grus, inte is. För första gången i mitt liv är jag glad över att tiden går snabbt. Ju snabbare desto bättre. För tiden läker alla sår.

Maybe this time it won't heal
Maybe this time it will bleed untill I'm free
- KENT

RSS 2.0