-
Ugn- 175 grader
Form - ca 24 cm
DEGEN
100 g smör / margarin
3 dl vetemjöl
1 paket keso ( 2,5 dl )
Smält smöret ( ej med mikro eller spis!!!!! ) låt det bara smälta.
Blanda det smälta smöret med vetemjöl till en deg. Blanda sist ner keso.
När det är klart, ställ din i kylskåpet minst 30 min.
FYLLNING - varlfri men i detta fall svamp och ost.
3 stora ägg
2,5 dl matgrädde
1 tsk salt
lite svartpeppar
2 dl ost - riven
lite gullök
bacon, (kalkon)
svamp
Stek svamp, gullök och bacon var för sig. Tillsammans ska de fylla en hel risskål ( hahaha, sofie, kunde inte få en bättre förklaring ). Blanda ägg och matgrädde. Släng ner allt annat.
Låt degen först vara i ugnen i ca 10 min.
Sedan lägger du i all fyllning och låter den stå i ugnen i ca 45 min.
HAPPY NOW ,SOFIE?!?!?!
Form - ca 24 cm
DEGEN
100 g smör / margarin
3 dl vetemjöl
1 paket keso ( 2,5 dl )
Smält smöret ( ej med mikro eller spis!!!!! ) låt det bara smälta.
Blanda det smälta smöret med vetemjöl till en deg. Blanda sist ner keso.
När det är klart, ställ din i kylskåpet minst 30 min.
FYLLNING - varlfri men i detta fall svamp och ost.
3 stora ägg
2,5 dl matgrädde
1 tsk salt
lite svartpeppar
2 dl ost - riven
lite gullök
bacon, (kalkon)
svamp
Stek svamp, gullök och bacon var för sig. Tillsammans ska de fylla en hel risskål ( hahaha, sofie, kunde inte få en bättre förklaring ). Blanda ägg och matgrädde. Släng ner allt annat.
Låt degen först vara i ugnen i ca 10 min.
Sedan lägger du i all fyllning och låter den stå i ugnen i ca 45 min.
HAPPY NOW ,SOFIE?!?!?!
Kommentarer
Postat av: Sofie
tack så jättemkt! nu får jag mat till dagen iaf! <3 pusssaaahhr!
Trackback